jestem w totalnym szoku profesjonalizmu z jakim się spotkaliśmy i opieki lekarza młoda pani dr widać po studiach matko jakie podejście do dzieci i do rodziców

oboje z Mężem weszliśmy nawet wózek mogłam wprowadzić, wszystko tłumaczyła miała nawet takie oko na biurku wytłumaczyła co i gdzie jak się zrobi może nas nie pokoić znowu

mały nawet nie zająknął sprawdziła go na zeza, wadę, na bakterie, stan rogówki
no i się okazuje, że uraz mechaniczny na szczęście ciałka białego nie rogówki ufff

ale znowu szok jak zapuszczała jakiś lek żółty na rogówkę mały nawet nie zapłakał nic kompletnie ona w szoku chwali go i wal no i my w szoku

(wcześniej 3 badania dna oka zawsze ryk

, teraz miała taką pszczółkę z latarką i bardzo chciał jej zawinąć

)
do tego zauważyła krostki nad powiekami bo mówiłam, że trze oczy niesamowicie powiedziała że to alergia kontaktowa i z dermatologiem ustalić co i jak znowu

cały czas miała dla nas jak mama sobie życzy, tata proszę tutaj potrzymać maluszka, mama proszę zabawiać itd no mówię Wam znowu

przepisała nam krople do oczu na to zaczerwienie bephanten eye - bez konserwantów (chyba z 10 raz podkreśliła żeby kupić te bez konserwantów aż się zastanawiałam czy głucha jestem czy co

)
jakby tych nie było to zamiennik Thealoz Duo i codziennie przemywać oczy solą fizjo (nie omieszkała pokazać instruktażu znowu

)
ahh mogłabym się rozpisywać co chwile ręce myła jak czegoś innego dotknęła nie no odbyliśmy podróż na inna planetę

dlaczego tak nie ma na NFZ? co ja mówię dlaczego tak nie ma w 80%prywatnych klinik

a wizyta tylko 230 zł mówię tylko bo niestety okulista dzicy to nisza a już w weekend to wgl

kończę ten dzień z wielkim szokiem

a jednocześnie

(z bezsilności bo jak się dzieje coś dziecku to powinno być czymś normalnym że jedziesz do szpitala i tam w 0,5h cię przyjmą a realia u nas ahhh nawet nie chce mi się pisać....). A na zakończenie naprawdę cholernie współczuje wszystkim rodzicom którzy nie mogą sobie pozwolić na taki komfort to woła o pomstę opieka zdrowotna powinna być za darmo i to na wysokim poziomie zwłaszcza wobec przyszłych podatników!!!