Cytrynka122
Fanka BB :)
Witaj!Powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]
Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj!Powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]
Wpłacone. Dużo zdrówka dla maluszka. Niech szybko pokona tą cholerną chorobęDziewczyny wiem, że to forum nie od tego i że takich akcji jest mnóstwo, ale Staś to majowy chłopak 15 dni młodszy od mojego Adasia. Jestem na jednej grupie z jego mamą od roku. Wiem, że każda ma tu mnóstwo wydatków, ale może udostępnijcie na swoich kontach, przed Stasiem długa droga. Staś dostał dziś pierwsza chemię
![]()
Zrzutka: Staś - Guz zlosliwy at/rt IV stopnia. Leczenie, rehabilitacja i inne wydatki zwiazane z choroba... | Marta Zawadzka | zrzutka.pl
18.09.2021Kwota zbiorki przykladowa bo jeszcze jej nie znamy. Na razie start chemii na dniach a rehabilitacja dopiero potem.-----W sumie nie wiem co napisac... Poczatkiem wrzesnia pojechalismy z 3,5 miesiecznym Stasiem na szpital z przedluzajaca sie infekcja wirusowa. To byl piatek. Rano. A wieczor1zrzutka.pl
Juz zapisalam niunie do gastrologa dzieciecego na wtorek-jakis ponoc dobry profesor.Jak bylam u laryngologa to on powiedzial ze to refluks-to bylo w pierwszym miediacu jej zycia.Ale wowczas nie ulewala-moze ze 2 razy.Nuc z tym nie robilam bo poqiedzial ze nie wymaga on takiej szybkiej interwencji.Wiec to zostawilam.Ale teraz to juz masakra jest.Co zje to uleje.Czasami nie-sa takie dni.ale wiekszosc jest takich ze ulewa nawet po 2 godz.od zjedzenia i ciagle jak ja nosze na ramieniu to ma takie"czkanie"jakby chciala odbic a nie mogla-nie wiem czy eiesz o co mi chodziA próbowałaś może zagęszczać mleko No Nutritionem albo kupić mleko AR czyli anty refluks ? Ja bym zaczęła od tego. Daj jej dwa tygodnie na takim mleku i być może to rozwiąże problem. Jeśli nie to jednak bym ja skonsultowała z gastroenterologiem w kierunku refluksu, czasem syrop na refluks załatwia sprawęogólnie u niemowląt refluks to ciężki temat bo wielu lekarzy bagatelizuje i mówi „każde niemowlę ma refluks” albo dziecko ma poprostu sapke a nie katar ... ja z kolei trafiłam na lekarza nadgorliwego i przy ulewaniu postawił diagnozę przerostu odźwiernika przełyku co finalnie się okazało głupota i poprostu lekarz za mocno zakelil pępek córeczce i po zdjęciu plastra skończyło się ulewanie. Jednak przeszłyśmy pełna diagnostykę refluksu wiec coś tam tematu liznęłam
![]()
Trzymam kciukiHej, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta. Ale po 2 latach i 5 nie udanych transferach, wracamy aby działać od nowa![]()
W przyszłym tygodniu czeka nas wizyta w Invikcie, i jestem już na tabletkach antykoncepcyjnych. Tylko nie wiem co z tego będzie, bo @ jakaś dziwna w tym miesiącu![]()
Lekarze walczą żeby pokonał nowotwór a później będą walczyć o resztę na dzień dzisiejszy sondę i kroplówki mieli zmienić na dojście centralne. A wszystko zaczęło się od ulewanie i wymiotów, niestety u takich maluszków objawy są niejednoznaczne, ale trafili do Centrum Zdrowia Dziecka w ostatniej chwili.Wpłacone. Dużo zdrówka dla maluszka. Niech szybko pokona tą cholerną chorobę![]()
To jest takie niesprawiedliwe że tak małe niewinne istotki muszą tak cierpieć i walczyć od urodzeniaLekarze walczą żeby pokonał nowotwór a później będą walczyć o resztę na dzień dzisiejszy sondę i kroplówki mieli zmienić na dojście centralne. A wszystko zaczęło się od ulewanie i wymiotów, niestety u takich maluszków objawy są niejednoznaczne, ale trafili do Centrum Zdrowia Dziecka w ostatniej chwili.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczynki jutro punkcja udało się uzyskać 7 pęcherzyków, 5 dominującychjak dobrze pójdzie transfer w sobotę trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki[emoji4][emoji4]Dziewczynki jutro punkcja udało się uzyskać 7 pęcherzyków, 5 dominującychjak dobrze pójdzie transfer w sobotę trzymajcie kciuki
Super wiadomość!! Trzymam kciuki!Dziewczynki jutro punkcja udało się uzyskać 7 pęcherzyków, 5 dominującychjak dobrze pójdzie transfer w sobotę trzymajcie kciuki