eij
Fanka BB :)
Bardzo bardzo mi przykroKochana jesteś.![]()
Mnie jest bardzo ciężko pogodzić się z tym wszystkim co się wydarzyło. Moja ciąża trwała równo 9 tygodni. W czwartek się zakończyła.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bardzo mi przykroKochana jesteś.![]()
Mnie jest bardzo ciężko pogodzić się z tym wszystkim co się wydarzyło. Moja ciąża trwała równo 9 tygodni. W czwartek się zakończyła.![]()
jestem z Tobą myślami codziennie ❤nie będę pisać jak bardzo mi przykro bo to jest oczywiste .Gdybyś czegoś potrzebowała to pisz!Kochana jesteś.![]()
KochanaPowodzenia.Pamiętam i czekałam na info od Ciebie
nareszcie wracacie do gry!!!
Byliśmy u lekarza chce podchodzic na ślepo do pisci. Bez badania HBA, bez badania msome a może się uda tak powiedział że to "strzał na ślepo". Nie chcę na ślepo kompletnie. Choć trochę chce wiedzieć czy w dobrym kierunku idziemy bo można zmienić tryb procedury dobrać jeszcze coś co pomoże. Może źle myślę nie wiemWydaje mi się, że ty ciągle próbujesz sama diagnozować i leczyć... Pójdźcie do kliniki, porozmawiajcie z lekarzem. Nie traktuj forum jako zamiennika leczenia i konsultacji ze specjalistą. Możemy doradzić jakie badania zrobić o co zapytać, ale nie ma co tony badań robić z góry... Warto spróbować w ogóle podejść do procedury, bo może będziecie szczęściarzami, którym uda się za pierwszym razem.
Poza tym specjalistyczne badania to ogromne koszty, nie wiadomo czy konieczne...
Super kciukasy!Dziewczynki jutro punkcja udało się uzyskać 7 pęcherzyków, 5 dominującychjak dobrze pójdzie transfer w sobotę trzymajcie kciuki
To tak jak ja, 10 dni. Ja transfer miałam 18.09 więc blisko siebie mamy. Trzymam kciuki!Ja już z kropkiem w domuczekamy 10 dni
Trzy dni roznicyTo tak jak ja, 10 dni. Ja transfer miałam 18.09 więc blisko siebie mamy. Trzymam kciuki!![]()
W ndz i w pon pobolewało mnie podbrzusze, więc brałam 1/2 tab nospy Max. Betę mam na 28.09 we wt, może w pon pójdę sprawdzićTrzy dni roznicyja zrobię betę za 9 dni bo to czwartek wiec jak coś powtórzę w sobotę. A ty kiedy? Trzymam mocno kciuki. Jak się czujesz? Jakie miała endo i proga przed transferem?
A ty na naruralnej owulacji mialas transfer?W ndz i w pon pobolewało mnie podbrzusze, więc brałam 1/2 tab nospy Max. Betę mam na 28.09 we wt, może w pon pójdę sprawdzićno właśnie dziwnie, bo jak byłam na transferze to tylko kropka dostałam i tyle, nie miałam robionego usg po transferze. A co do proga to też nie miałam pobieranej krwii. Od 14.09 biorę tylko Duphaston 3x1 tab. Może w DE mają inne standardy
![]()