To wskazuje na pcos. Zrób koniecznie AMH i myślę, że będzie już jasna odpowiedź.A mi przyszła Dhea i SHBG. Dhea 6,91 przy normie 1,2-6,3.
SHBG 14,39 przy normie 32,4-128.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To wskazuje na pcos. Zrób koniecznie AMH i myślę, że będzie już jasna odpowiedź.A mi przyszła Dhea i SHBG. Dhea 6,91 przy normie 1,2-6,3.
SHBG 14,39 przy normie 32,4-128.
A jak wyglądają te skoki tsh? Bo ja na przykład miesiąc temu miałam 1,7 a po miesiącu, gdzie nie zmieniałam dawki mam teraz 2,8.Mi też TSH skacze. Endokrynolog mówiła, że to jest normalne i jeśli są zachowane granica (te na zajście w ciążę) to nie trzeba się tym przejmować.
Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.To wskazuje na pcos. Zrób koniecznie AMH i myślę, że będzie już jasna odpowiedź.
to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była [emoji28]
Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.
Nic, mnie nic nie swędzi nawetW trakcie infekcji lepiej odłożyć starania, stosunki w prezerwatywie, bo się będziecie wzajemnie zarażać.. partner nic nie dostał?
Nic, mnie nic nie swędzi nawet
Dziwi mnie że dopiero teraz jakikolwiek lekarz zlecił Ci badanie hormonów, ale ważne, że już będziesz wiedziała na czym stoisz. Przy pcos ważna jest dieta i stymulacja owulacji.Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.
O taaaak ! Coś pięknegoU nas dwa koty i mysznie ma nic lepszego niż okład z mruczących kotów
![]()