• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
No ja tak samo dwa razy 200 biorę bo właśnie miałam krwawienia . Teraz od kiedy biorę podwójną dawkę nic się nie dzieje . A no to faktycznie ja mam dziś 8+0 hehe 😄 ja na wizycie byłam we wtorek założona kartę ciąży miałam i teraz kolejna 12.10... w międzyczasie idę na te badania krwi podstawowe .
Oby już tak zostało <3 U mnie na razie bez plamien, wiec chyba prog tez działa.

Najgorzej właśnie te 2h po.
Ja mam takie schemat
Na czczo , po 3 głównych posiłkach 1h 2h ,jeszcze fajnie jakbym dała radę 2-4w nocy,ale wątpię.
O matko 🙈 nie no to ja głównie rano może dołożę coś w dzień tym bardziej jak odstawie tabletki na cukier bo wtedy będzie ważne ile jest tego cukru .. ale współczuję . Moja znajoma też tak miała , ale chyba w nocy jednak spala czasami tam mierzyła ale wien że nie codziennie

reklama
O matko 🙈 nie no to ja głównie rano może dołożę coś w dzień tym bardziej jak odstawie tabletki na cukier bo wtedy będzie ważne ile jest tego cukru .. ale współczuję . Moja znajoma też tak miała , ale chyba w nocy jednak spala czasami tam mierzyła ale wien że nie codziennie
Ja tyle muszę przez tydzień bo ja nie robię krzywej,więc musi być dokładny obraz chociaż w ten sposób.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry