Kashyw83
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj bete, wlasnie ide, 20 dpt. Jutro mam usg pierwsze.Ktoś dzieiaj ma punkcję? Transfer? Betę? Bo tak dziwnie mi bez kciukow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dzisiaj bete, wlasnie ide, 20 dpt. Jutro mam usg pierwsze.Ktoś dzieiaj ma punkcję? Transfer? Betę? Bo tak dziwnie mi bez kciukow
Ja tez ide na bete wlasnie. 3 mam kciukiDzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.
Trzymam kciuki za dziś i za jutroJa mam dzisiaj bete, wlasnie ide, 20 dpt. Jutro mam usg pierwsze.
Ja jestem po pierwszej wizycie w Klinice. Jesteśmy na etapie dokładniejszych badań męża- usg i jeśli będzie w porządku to fragmentacja dna i wiązanie z hialuronianem. Też jak czytam forum to oczy z orbit wyskakują jakie to skomplikowane wszystkoTak. Dokumentację już mam spakowaną, teraz aby dotrzeć na 13 do kliniki.
[emoji110][emoji110][emoji110] Za piękna betę lDzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.
[emoji110][emoji110][emoji110] Za piękna betę i jutrzejszą wizytę!Ja mam dzisiaj bete, wlasnie ide, 20 dpt. Jutro mam usg pierwsze.
ze jest proste to myślałam wcześniej, a po lekturze tego wątku, nie … jest tak dużo spraw o których nie miałam pojęcia …
Trzymam! Dawaj znaka. Ile po transferze?Dzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.
O to kciukasyJa mam dzisiaj bete, wlasnie ide, 20 dpt. Jutro mam usg pierwsze.
Powodzenia . Kciuki zacisnieteJa tez ide na bete wlasnie. 3 mam kciuki![]()