Fajnie że do przodu.Moje drogie! Jestem po histeroskopii, wycięto mi dwa polipy. Mam nadzieje, że może wkrótce się uda…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie że do przodu.Moje drogie! Jestem po histeroskopii, wycięto mi dwa polipy. Mam nadzieje, że może wkrótce się uda…
@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.Super jak się do niej przygotowałaś jaka specjalna dieta? Albo w czasie stymulacji na coś trzeba zwracać uwagę? Jaki protokół masz?
@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.Super jak się do niej przygotowałaś jaka specjalna dieta? Albo w czasie stymulacji na coś trzeba zwracać uwagę? Jaki protokół masz?
Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.
Wydaje mi się, że to jest długi protokół. Od poniedziałku co drugi dzień będzie gonapeptyl, później dojdzie Menopurl.
Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka
Zdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.
Wydaje mi się, że to jest długi protokół. Od poniedziałku co drugi dzień będzie gonapeptyl, później dojdzie Menopurl.
Kurczak i jajka, ja piłam tez izotoniki.Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?
Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka
Kurczak i jajka, ja piłam tez izotoniki.Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?
Wazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszaliZdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy
Fajnie że się też starasz zdrowo. Mam nadzieję że lepiej Ci idzie niż mi.