Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to gratulacje. Mi termin wychodzi wlasnie też na 15/16. ☺ Super, bedzie wesoło!Witajcie dziewczyny. Dołączam jako przyszła czerwcowa mama. Termin wypada na 16.06. Ta ciąża to typowa wpadka, mąż raz jeden zaszalał no i jest.
Mam już trójkę dzieci. 11 lat, 10 lat i 3 latka. Mąż jeszcze nie wie [emoji849]
GratulujęWitajcie dziewczyny. Dołączam jako przyszła czerwcowa mama. Termin wypada na 16.06. Ta ciąża to typowa wpadka, mąż raz jeden zaszalał no i jest.
Mam już trójkę dzieci. 11 lat, 10 lat i 3 latka. Mąż jeszcze nie wie [emoji849]
gratuluję. Wszystko będzie dobrzeHej!
3 dni temu zrobiłam sobie test bo okres mi się spóźniał i pojawiły się dwie kreseczkiwedług aplikacji termin wypada mi na 5 czerwca. Dość mocno się stresuje bo kilka miesięcy temu byłam w swojej pierwszej ciąży, niestety poroniłam. Byłam w ciąży bliźniaczej pierwszemu przestało bić serduszko w 6t a drugiemu w 10t i niestety wyladowalam w szpitalu na łyżeczkowaniu.
lekarz powiedział, ze mogę się starać o dziecko już po 3 miesiącach i po 4 miesiącach po zabiegu udało się. Bardzo się martwię, żeby znowu nie było podobnej sytuacji. Ale jestem dobrej myśli mimo, ze nie mam żadnych objawów oprócz pozytywnego testu i spóźniające się miesiączki.
Gratuluje, konkretna ta ciążowa kreska [emoji4]Hej!
3 dni temu zrobiłam sobie test bo okres mi się spóźniał i pojawiły się dwie kreseczki [emoji7] według aplikacji termin wypada mi na 5 czerwca. Dość mocno się stresuje bo kilka miesięcy temu byłam w swojej pierwszej ciąży, niestety poroniłam. Byłam w ciąży bliźniaczej pierwszemu przestało bić serduszko w 6t a drugiemu w 10t i niestety wyladowalam w szpitalu na łyżeczkowaniu. [emoji853] lekarz powiedział, ze mogę się starać o dziecko już po 3 miesiącach i po 4 miesiącach po zabiegu udało się. Bardzo się martwię, żeby znowu nie było podobnej sytuacji. Ale jestem dobrej myśli mimo, ze nie mam żadnych objawów oprócz pozytywnego testu i spóźniające się miesiączki.
Co do brzuszka to niestety nie mam pojecia [emoji4]póki co nie mam żadnych objawów oprócz takiego ciągnięcia coś jak na okres. Nawet piersi tylko czasami lekko pobolewają.Myślicie, że już mogę wiedzieć brzuszek? Podbrzusze zrobiło mi się dość wypukłe [emoji3590] zawsze myślałam, że jak ktoś widzi u siebie brzuszek w tak młodej ciąży, to to są gazy, ale u mnie ewidentnie jest różnica między zaparciami a tym uczuciemAż zaczęłam wierzyć w to co się dzieje [emoji3590] w piątek wizyta, nie mogę się doczekać!!!
A jak się dzisiaj czujecie? Ja nadal nie mam żadnych objawów. Choć muszę zacząć się rozglądać za większym biustonoszem [emoji23]