• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hej ja po wizycie plamienie prawie ustało u mnie ale co według OM dzisiaj jest 6t ale pecherxyka nie widać. No jakis mały punkt który może być pęcherzykiem w przyszłości. Stwierdził że musimy wykluczyć ciaze pozamaciczna dlatego betę dzisiaj i w czwartek mam zrobić i w piątek znowu do niego z wynikami. Pocieszył mnie ze tak się zdarza ze coaza poprostu może być młodsza i wolniej się rozwijać. Jak ja się strasznie boje masakra

mam identyczną sytuację. Zwłaszcza że w 23 dc plamiłam na rozowo. Jestem juz po jednym poronieniu i nie wiem co mam robić :D ale liczę że bedzie dobrze :D

termin z om wychodzi mi na 16.06 ale gwarancji nie mam że zaraz jeszcze @ nie dostane. na dodatek cały ten cykl robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny ?!?
a tu dwa dni przed spodziewaną @ bach takie coś i to wielka krecha. Przy pierwszej ciąży (poronienie) kreska była bladziusieńka po dwóch dniach spoznienia, a tu jakas anomalia, że przed i całkiem mocna. Trzymajcie kciuki dziewczyny...
No to masz to samo co ja :) oby teraz nam się udało ja mam wg om na 13 czerwca termin :) mi we poronionej ciąży tak samo dwa dni po terminie wyszła blada a teraz 3 dni przed już mocną kreska :)

mi lekka kreska wyszła już w środę a termin @ miałam na sobotę 😱 w czwartek 2 dni przed już była taka jak na zdjęciu, a w sobotę dopiero beta 89 w dniu @, więc testy jakoś szybko u mnie wyłapały
No bardzo szybko 😁 a mówią żeby nie robić testów przed miesiączką bo człowiek nawet by nie wiedział że biochema wyłapał ale my takie niecierpliwe 🤣

Hej ja po wizycie plamienie prawie ustało u mnie ale co według OM dzisiaj jest 6t ale pecherxyka nie widać. No jakis mały punkt który może być pęcherzykiem w przyszłości. Stwierdził że musimy wykluczyć ciaze pozamaciczna dlatego betę dzisiaj i w czwartek mam zrobić i w piątek znowu do niego z wynikami. Pocieszył mnie ze tak się zdarza ze coaza poprostu może być młodsza i wolniej się rozwijać. Jak ja się strasznie boje masakra

witaj w klubie 😊 mam prawie tak jak Ty. Widać u mnie tylko pęcherzyk ciążowy, czyli jestem ok 3t, a według OM powinnam być w 6t. Też bardzo się boję, bo na kolejne USG mam iść dopiero za 2-3 tygodnie. Tak bardzo będzie mi się ten czas dłużył 😔

reklama
No ostatnio stres jest ze mną codziennie masakra jeśli wszystko sie uda i będzie wszystko dobrze to teraz zażartuje zwby nie było ale chyba klapsa dam temu dzieciakowi ze mało o zawal mnie na początku nie doprowadził
To nie dobrze :( stres Ci nie pomoże w ciąży ... Musisz myśleć że będzie co ma być :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry