mariaantonina96
Fanka BB :)
Od jakiś 2 miesięcy?A to nie przez mace?
Długo ja bierzesz?

Może faktycznie to ją odstawie, za wiele nie wnosi do mojego życia a jak może szkodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od jakiś 2 miesięcy?A to nie przez mace?
Długo ja bierzesz?
Jak tak poczytałam to ona nie jest polecana jak ktoś miewa dolegliwości żołądkowe…Od jakiś 2 miesięcy?
Może faktycznie to ją odstawie, za wiele nie wnosi do mojego życia a jak może szkodzić.
ile zostało Ci do miesiaczki?Plecy zaczynają boleć....więc mapła nadchodzi...
![]()
Plecy zaczynają boleć.... [emoji19] więc mapła nadchodzi... [emoji25]
Oby nie!Plecy zaczynają boleć....więc mapła nadchodzi...
![]()
Dzisiaj mam dokładnie 19 dzień cyklu(który dzien po owulacji nie wiem, miesiączki miałam różnie, co 21,35,27 dni itd. ) Mnie wczoraj bolał kręgosłup, dziś z resztą też. Piersi bolą jak na okres, brzuch też daje o sobie znać. Dziwnie mnie bolał ostatnie 2-3 dni. Okresu powinnam dostać za 11 dni (wg kalendarzyka). Zaczęłam w 11 dniu cyklu plamić na brązowo (?), coś jak kolor kawy z mlekiem. Od 3 dni sluz zabarwiony na różowo, podobne do krwi ale dużo jaśniejsze. Plamienia zdarzały mi się niemalże przy każdym cyklu (Oprócz przedostatniego). Dzisiaj podkusiło mnie i kupiłam test ciążowy. Zrobiłam jakieś pół godziny temu i wynik wyszedł pozytywny. 1-2 tydzień (clearblue)... Zaczęliśmy się starać od tego cyklu, jestem bardzo zaskoczona, ponieważ każdy gin mówił, że mam endometrioze i będzie mi ciężko zajść w ciążę. A jeśli już to mogę mieć problemy z jej utrzymaniem. Czas pokażePlecy zaczynają boleć....więc mapła nadchodzi...
![]()
W czwartek powinna nadejść choć nie jest mile widzanaile zostało Ci do miesiaczki?
Cudowne wieściDzisiaj mam dokładnie 19 dzień cyklu(który dzien po owulacji nie wiem, miesiączki miałam różnie, co 21,35,27 dni itd. ) Mnie wczoraj bolał kręgosłup, dziś z resztą też. Piersi bolą jak na okres, brzuch też daje o sobie znać. Dziwnie mnie bolał ostatnie 2-3 dni. Okresu powinnam dostać za 11 dni (wg kalendarzyka). Zaczęłam w 11 dniu cyklu plamić na brązowo (?), coś jak kolor kawy z mlekiem. Od 3 dni sluz zabarwiony na różowo, podobne do krwi ale dużo jaśniejsze. Plamienia zdarzały mi się niemalże przy każdym cyklu (Oprócz przedostatniego). Dzisiaj podkusiło mnie i kupiłam test ciążowy. Zrobiłam jakieś pół godziny temu i wynik wyszedł pozytywny. 1-2 tydzień (clearblue)... Zaczęliśmy się starać od tego cyklu, jestem bardzo zaskoczona, ponieważ każdy gin mówił, że mam endometrioze i będzie mi ciężko zajść w ciążę. A jeśli już to mogę mieć problemy z jej utrzymaniem. Czas pokażeobjawy jak na okres nie zawsze muszą go zwiastować.