• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test Pappa

Sunshinee

Zaciekawiona BB
Cześć

czy ktoś wie jak przeliczyć wyniki testu Pappa z krwi na MOM? Albo potrafi je zinterpretować? Beta 12,5 IU/l białko Pappa 1,33 IU/l. USG dopiero za tydzień liczyłam ze dowiem się coś więcej z wyników ale niestety nie bardzo je rozumiem... czy są jakieś normy? Krew pobrana w 11 tydz + 2 dni. Z góry dziękuje za odpowiedzi !

reklama
Możesz sobie tutaj swoje dane wpisać:
Dziekuje. Próbowałam uzupełnić ta stronę ale trzeba tam tez chyba wymiary dziecka podać a nie znam ich jeszcze. No nic chyba muszę uzbroić się w cierpliwość

Cześć dziewczyny!
U mnie TC 10+6 czyli 11 TC w środę - w momencie robienia badania Pappa, wyniki już są - wczoraj były, jednak bardzo mnie zaniepokoiły
Beta 28,47 IU/I mediana dla 11 tygodnia 44,83
Pappa 0,79 IU/I + info że badanie zostało wykonane 2 razy mediana dla 11 tygodnia 1,587
Wiek 30
Usg mam dopiero 2.11
Miała któraś podobnie i wszystko było ok?
Bardzo się boję skąd takie niskie wyniki 😯

Cześć dziewczyny!
U mnie TC 10+6 czyli 11 TC w środę - w momencie robienia badania Pappa, wyniki już są - wczoraj były, jednak bardzo mnie zaniepokoiły
Beta 28,47 IU/I mediana dla 11 tygodnia 44,83
Pappa 0,79 IU/I + info że badanie zostało wykonane 2 razy mediana dla 11 tygodnia 1,587
Wiek 30
Usg mam dopiero 2.11
Miała któraś podobnie i wszystko było ok?
Bardzo się boję skąd takie niskie wyniki 😯
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie bo nie masz zrobionego usg. Same wyniki nie mówią kompletnie nic. Trisomie oblicza program komputerowy i zestawienie wszystkich wyników z usg. Cierpliwie czekaj na wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry