Evelyn1919
Fanka BB :)
Szkoda, że sikaczy nie robiłaś, po nich też byś wiedziaka czy beta rośnieUprzejmie informuje, ze wyniku nadal ni ma![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, że sikaczy nie robiłaś, po nich też byś wiedziaka czy beta rośnieUprzejmie informuje, ze wyniku nadal ni ma![]()
O jaaa to naprawdę można się wkurzyćUprzejmie informuje, ze wyniku nadal ni ma![]()
Nie zostaniesz ja sie chyba narazie stad nie wybieran, wczoraj mialam ta punkcję i lipa... Tylko 3 komorki byly, 2 dojrzale, dzisiaj embrolodzy dzwonili ze 1 zapldoniona poprawnie a druga rano nie wiadomo wiec na cud nawet nie licze ze cos z tego bedzieMy jutro mamy wizytę, więc mam nadzieję, że ustalimy jakiś plan działania, bo sama tu w końcu zostanę.. [emoji28]
Kurcze, ale z tego co pamiętam to miałaś jeszcze jakieś z pierwszej stymulacji.Nie zostaniesz ja sie chyba narazie stad nie wybieran, wczoraj mialam ta punkcję i lipa... Tylko 3 komorki byly, 2 dojrzale, dzisiaj embrolodzy dzwonili ze 1 zapldoniona poprawnie a druga rano nie wiadomo wiec na cud nawet nie licze ze cos z tego bedzie
Kochana ale musisz wierzyć w tą jednąNie zostaniesz ja sie chyba narazie stad nie wybieran, wczoraj mialam ta punkcję i lipa... Tylko 3 komorki byly, 2 dojrzale, dzisiaj embrolodzy dzwonili ze 1 zapldoniona poprawnie a druga rano nie wiadomo wiec na cud nawet nie licze ze cos z tego bedzie
Nie z 1 nic nie bylo a z 2 przestaly sie rozwijac w 6 dobie i nie ma nicKurcze, ale z tego co pamiętam to miałaś jeszcze jakieś z pierwszej stymulacji.
DziekiKochana ale musisz wierzyć w tą jednąa kto wie może druga też dołączy. Trzymam kciuki
![]()
A czym byłaś stymulowana i jakie AMH miałaś ?Dziekinarazie czekam na info od embriologow ale tez wole sie nie nastawiac.. Kurcze a nie chcialam nic pisac zeby nie psuc pozytywnych wiadomości tu na forum bo tak fajnie bylo
![]()
a zaczelam wino pic i napisalam
Kochana trzymam kciuki z całych sił żebyś miała z tej zapłodnionej piękną blastkęNie z 1 nic nie bylo a z 2 przestaly sie rozwijac w 6 dobie i nie ma nic
Gonapepthyl, menopur 150 i bemfola300 wiec końskie dawki, Amh 1,29 ale ostatnio nie badalam, 2 dni przed punkcja estradiol ok 2500... Lekarz tez byl zaskoczony po punkcjiA czym byłaś stymulowana i jakie AMH miałaś ?