• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Dorota27 może i masz rację...ale ja jak narazie nie mam tyle odwagi żeby tak szybko kupować wyprawkę dla dziecka tym bardziej, że moja ciąża jest zagrożona... :-(
Ale mam cichą nadzieję, że te ryzyko minęło i że wszystko jest na dobrej drodze... :tak:

reklama
malutka22 toż ty juz w 14 tygodniu, ja też sie boję, bo również mam zagrożoną, ale juz mam mniejsze obawy. w zeszłym roku poroniłam w 6 tygodniu, a teraz jestem w 11....i dalej jestem dzielna, ja nie dopuszczam do siebie mysli, że znowu strace swoje szczescie

dorota27 chyba masz racje z tymi zakupami, jak sobie poodkładamy na wrzesień wszystko....to nam pieniedzy zabraknie, albo sił żeby za wszystkim chodzić

Dokładnie. wiem co mówie hehe bo mam doświadczenie. W poprzedniej ciąży zaczęłam kupować wszystko po 6 miesiącu.
Malutka ja też mam ciążę zagrożoną i dlatego jeszcze sie wstrzymuję z zakupkami. Ale jak będzie oki to na koniec maja pewnie ruszę z zakupkami powoli. Zwłaszcza, ze sporo rzeczy będę sprowadzać z Polski bo tu taj ceny kosmiczne :szok: na co niektóre rzeczy

Wiem, że to już 14tydz i z każdym dniem powinno być mniejsze ryzyko ale to nie zmienia faktu, że ciągle się boję o swoją kruszynkę... żnając siebie to jak już będzie pewniejsza ta moja ciąża to pod koniec maja zaczne robić zakupy ale jak narazie to się od tego powstrzymuje...

Wiadomo, każda z nas zrobi tak jak uważa...Każda ma prawo do własnego zdania.

Mnie też już korci ale chcę sobie dozować tą przyjemność. Nie kupuję wszystkiego z powodu zabobonów ale po prostu z powodu braku miejsca składowania tego wszystkiego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry