Czekamy jeszcze troche,az dziewczyny beda spokojniejsze o ciazeNo nie wiem, mam jedną grupę prywatną i jest normalnie ;P
Po prostu coś z tym forum nie taknapisać do założycielki, ze problem jest ze ludzie nie mogą prosić o dodanie ich.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekamy jeszcze troche,az dziewczyny beda spokojniejsze o ciazeNo nie wiem, mam jedną grupę prywatną i jest normalnie ;P
Po prostu coś z tym forum nie taknapisać do założycielki, ze problem jest ze ludzie nie mogą prosić o dodanie ich.
![]()
Aaa ja korzystam z tapatalk wiec tam nie widac takich bejerów [emoji3] aplikacje jak odpaliłam to jest. Jak dzisiaj mam 9+0 to ktory mam zaznaczyc? [emoji85]Przewiń strone na sama gore [emoji3]
9tcAaa ja korzystam z tapatalk wiec tam nie widac takich bejerów [emoji3] aplikacje jak odpaliłam to jest. Jak dzisiaj mam 9+0 to ktory mam zaznaczyc? [emoji85]
Mi też serce kołacze. Zapomniałam o to pytać lekarza, ale ponoć to normalne przy tak obciążonym sercu. Dużo pijDziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje![]()
Ja mam własnie tak od popołudnia do wieczora. Ale nie zwracam..tyle, że jest mi okropnie niedobrze...Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje![]()
Ja mam problem z herbatami, bo lubię wszystkie. A mam wrażenie, że w ciąży każdą mi zostaje w przełyku. Specjalnie robię słabe, a i tak mam potem dziwne uczucie.Zrobic sobie kakao, czy nie ?
Herbata mi dzisiaj kompletnie nie smakuje![]()
U mnie dopiero się chyba zaczyna bo dotychczas oprócz plamien i bólu piersi zero objawów było..Mi też serce kołacze. Zapomniałam o to pytać lekarza, ale ponoć to normalne przy tak obciążonym sercu. Dużo pij
Ja, jeśli mam mdłości to właśnie wieczorami - w zależności od tego co zjem w ciągu dnia