Ja też nieJa też nie dostałam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nieJa też nie dostałam.
Napisze do adminki, bo faktycznie na liście ciebie nie było. Gdyby do dwóch dni nie przyszła ci wiadomość z linkiem to daj znać.Ja nie dostałam![]()
Ok, napisałam do adminki.Ja też nie dostałam.
Ok, napisałam do adminki.Ja też nie
Trzymam kciuki za zdrowego maluchaCieszy mnie to, bo ta aminopunkcja bardzo mi się nie podoba. Umowilam się na pobranie krwi w poniedziałek. Powiedziano mi, ze przy końcówce 15tc DNA płodu będzie juz bardzo dobrze widoczne w krwi i ostatnio wynik jedna z ich klientek miała po 4 dniach! Dziś czuję się lepiej, jestem spokojniejsza i myślę sobie, ze to jest mimo wszystko moje dziecko, które będę kochała!
3 dni gdzieś czekałam , do tego kupiłam płyn do higieny intymnej z ziaji dla kobiet w ciąży i po porodzieDziękuję za informację, a po ilu dniach poczułas ze przechodzi?
Też nie dostałam wiadomości.Napisze do adminki, bo faktycznie na liście ciebie nie było. Gdyby do dwóch dni nie przyszła ci wiadomość z linkiem to daj znać.
Powinnaś mieć wiadomość z linkiem bo byłaś wpisana na liście. Ale jeszcze raz podam twój nick admince.Też nie dostałam wiadomości.
Nie już nie potrzeba , odnalazłamPowinnaś mieć wiadomość z linkiem bo byłaś wpisana na liście. Ale jeszcze raz podam twój nick admince.