Mamamonia88
Fanka BB :)
Ale narobiłaś smakaWy tu dzisiaj takie ciężkie rozmowy to ja od siebie tadaaam! Domowe gofry [emoji7]
Wygląda na przypalonego na tym zdjęciu, ale był idealny [emoji7]Zobacz załącznik 1335762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale narobiłaś smakaWy tu dzisiaj takie ciężkie rozmowy to ja od siebie tadaaam! Domowe gofry [emoji7]
Wygląda na przypalonego na tym zdjęciu, ale był idealny [emoji7]Zobacz załącznik 1335762
ja nie miałam stwierdzonego niedoboru, pojawiało się plamienie, pierwsza ciąża rozwijała się słabiej, druga po prostu przestała.Pytanie alla noob...
Jak brakuje progesteronu to pojawia się najpierw plamienie, czy istnieje ryzyko, że najpierw dziecko umrze i dopiero pojawi się plamienie?
Z córką i synkiem miałam luteinę, teraz nic nie mam... I się zastanawiam czy jednak nie powinnam mieć (?)...
Troszkę boję się tego 12tc kiedy łożysko przejmuje fcje... Chociaż słyszałam, że w zasadzie ten proces zaczyna się w 10/11tc...
Na patologii ciazy niestety nie ma godiznNa którą?![]()
Daj koniecznie znaćPanie w rejestracji mają mnie już chyba za wariatkęod 9 przychodnia jest otwarta, ja na telefonie wisiałam już 9:01, ostatnio odwołałam wizytę na dzisiaj a dzisiaj dzwonilam pytać czy jest jeszcze wolne to miejsce
jade na 10:15
boję się jak cholera... Muszę skonsultować te plamienia i wczorajsze bóle w okolicy pachwin/jajnika. Obu serduszko biło ładnie i maluch ładnie urósł w ciągu tych 10 dni
![]()
To tak jak u lekarza do którego jestem zapisana na 23.12 - przyjdzie pani na 8.30 i poczeka...Na patologii ciazy niestety nie ma godizn, przychodzisz i Cie wywołują.
dziś zaczęłam 9 tydzień, jakieś dwa tygodnie temu pierwszy raz zwymiotowałam, wczoraj rano dwa razy, a dzisiaj mnie tylko zemdlilo ale udało się wypić kawę. Jak nie czujesz się dobrze nie patrz na pracodawcę. Nie powinnaś się przejmować czy ktoś będzie za ciebie czy nie pracować.Hej! U mnie 11 TC, a zamiast mijać jest coraz gorzej. Pierwszy raz wczoraj wymiotowałam, zaczęłam pić siemię lniane, bo żołądek boli. Czuję się jak przeczołgana i zaczynam coraz bardziej myśleć o L4, choć mój pracodawca nie kwapi się, by znaleźć zastępstwo, a jestem sama w firmie :/ Gofer wygląda apetycznie!
kurde ja też mam raz lepiej raz gorzej. Nie wymiotuje ale jak już miałam wrażenie że jest spoko to dzisiaj myślałam że cycki z podłogi pozbieram bo miałam wrażenie że mi się w nocy urwały. A dziś znowu kręci się w głowie że Ho Ho . współczuję i też coraz częściej myślę o tym że lepiej by mi się leżało w domku.Hej! U mnie 11 TC, a zamiast mijać jest coraz gorzej. Pierwszy raz wczoraj wymiotowałam, zaczęłam pić siemię lniane, bo żołądek boli. Czuję się jak przeczołgana i zaczynam coraz bardziej myśleć o L4, choć mój pracodawca nie kwapi się, by znaleźć zastępstwo, a jestem sama w firmie :/ Gofer wygląda apetycznie!