• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dawajcie koniecznie znać jak po wizytach 😇 ja rano pojechałam na ta toxo jeszcze raz.. Oby wyszło że to stare zakażenie.. Bo cała ciążę jest antybiotyk się mi nie uśmiecha..
Dziś o 4tej obudziłam się z takim bólem głowy że masakra..

Dawajcie koniecznie znać jak po wizytach 😇 ja rano pojechałam na ta toxo jeszcze raz.. Oby wyszło że to stare zakażenie.. Bo cała ciążę jest antybiotyk się mi nie uśmiecha..
Dziś o 4tej obudziłam się z takim bólem głowy że masakra..
Chyba coś na rzeczy dziś bo ja tez o 4 się obudzilam i do przed 6 się wierciłam zmieniając pokój nawet 😂 a jak już zasnęłam to musiałam wstawać do pracy ... oby jednorazowa akcja... Z toxo ciekawa jestem bo ja tez miałam badania przed iui ale z tego co zrozumiałam to mam przeciwciała czyli że kiedyś przeszłam hmmm...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś ✊✊ dajcie koniecznie znać! 😀

Całe 2cm mojego szczęścia ❤️ plamienia lekkie są ale nic złego się nie dzieje. Mąż był ze mną, oboje się wzruszyliśmy 🙏❤️❤️

Załączniki

• IMG_20211116_110556.jpg
    IMG_20211116_110556.jpg
    708,2 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny,zdarza się wam miec bóle podbrzusza jak na okres ? Mnie dziś dopadly od rana i tak brzuch pobolewa juz od 2 h , a nie mialam tak wcześniej. Trochę mnie to martwi :(
Mi wczoraj lekarz powiedzial ze jezeli brzuch boli chwilowo to ok. Ale jesli dluzej to jest to nie pokojace. Moze zadzwon do swojego lekarza?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry