reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

To teoretycznie jeszcze min. 5 dni do @, zgadza się? To trochę szybko na takie objawy😀😀😀
No tak by to wychodziło. Chociaż ten cykl jest dziwny. Jestem po 2 letniej blokadzie hormonalnej. Pierwszą miesiączkę dostałam w sierpniu i następne były normalne, jak sprzed tych 2 lat. Przy czym lekarz powiedział, żeby odczekać kilka cykli przed reprodukcją ze względu na to, że jajniki szaleją i jest wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie bliźniaczej. W zeszłym miesiącu był fail, chociaż przyznam, że jakoś bardzo się nie przykładaliśmy do terminów. W tym miesiącu już się przyłożyliśmy z TŻ bardziej, ale z cyklem z kolei jakieś cuda się działy. Więc napewno wiem, który jest dc. Nic więcej 😁

reklama
U mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc 😃

Załączniki

• 20211116_184434.jpg
    20211116_184434.jpg
    332,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Obstawiam pik jutro lub pojutrze :) a swoją droga, pierwszy raz mogę powiedzieć, że zazdroszczę takich krótkich cyklów 😀bo jeszcze pare lat temu się cieszyłam, że mam dłużej spokój od miesiączek 🙈
Mam cykle między 26-29. Różnie. A pik wypada między 12-15 dc zwykle. Myślę, że jutro pika nie będzie ale obstawiam że może być w 12 dc :D kurcze to trzeba działać jak nic. Nie ma, że praca, nie ma że zmęczenie hahaah :D

Do góry