No tak by to wychodziło. Chociaż ten cykl jest dziwny. Jestem po 2 letniej blokadzie hormonalnej. Pierwszą miesiączkę dostałam w sierpniu i następne były normalne, jak sprzed tych 2 lat. Przy czym lekarz powiedział, żeby odczekać kilka cykli przed reprodukcją ze względu na to, że jajniki szaleją i jest wysokie ryzyko ciąży mnogiej, niekoniecznie bliźniaczej. W zeszłym miesiącu był fail, chociaż przyznam, że jakoś bardzo się nie przykładaliśmy do terminów. W tym miesiącu już się przyłożyliśmy z TŻ bardziej, ale z cyklem z kolei jakieś cuda się działy. Więc napewno wiem, który jest dc. Nic więcejTo teoretycznie jeszcze min. 5 dni do @, zgadza się? To trochę szybko na takie objawy![]()
reklama
B
B206
Gość
A ja 30 h mam ciągiem w pracy i temp. 38,9 st. C
oby udało się wyrwać wcześniej...
Bibi89
Fanka BB :)
Z taką temperaturą to powinni Cie do domu puścić bez mrugnięcia okiemA ja 30 h mam ciągiem w pracy i temp. 38,9 st. Coby udało się wyrwać wcześniej...
B
B206
Gość
Jestem sama do 8 rano nikt nie przyjdzie mnie zmienić... Ale liczę że potem nie będzie nikt robił problemu...Z taką temperaturą to powinni Cie do domu puścić bez mrugnięcia okiem![]()
L
Lebkuchen_mum
Gość
Obstawiam pik jutro lub pojutrzeU mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc![]()
Jula19
Fanka BB :)
Jaka forma testów?U mnie już dziś zaczął ciemnieć test. Być może pik będzie wcześniej niż w 14 dc![]()
L
Lebkuchen_mum
Gość
DAVID, zamawiałam na amazonie. Sprawdziły mi się przy poprzednich ciążachJaka forma testów?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam cykle między 26-29. Różnie. A pik wypada między 12-15 dc zwykle. Myślę, że jutro pika nie będzie ale obstawiam że może być w 12 dcObstawiam pik jutro lub pojutrzea swoją droga, pierwszy raz mogę powiedzieć, że zazdroszczę takich krótkich cyklów
bo jeszcze pare lat temu się cieszyłam, że mam dłużej spokój od miesiączek
![]()
Podziel się: