Iza-09
Fanka BB :)
O nieeeeDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeeeDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
Tak, zrobiłam je w długi weekend, wszystko w porządku, mocz wskazuje na stan zapalny, ale nie mam objawów więc zobaczę co ginka mi powieNo ja mam 14.30, bo on nie przyjmuje pozniej. Cale szczescie ze pracuje do 12.30 wiec zdaze spokojnie. Mialam dzisiaj robic badania krwi, ale obudziłam się taka nieswoja ze zrezygnowałam i jutro jadę juz na 100% bo to ostatni termin
A Ty? Juz po badaniach krwi itp?
Przykro mi, trzymaj się [emoji20]Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. [emoji24][emoji24][emoji24] Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110]
Bardzo mi przykro... Wszystkie tu jesteśmy z Tobą [emoji3590]Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. [emoji24][emoji24][emoji24] Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110]
Co??!! Kochana tak bardzo mi przykroDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
jeju jak mi przykro. Nie wiedziałam że już w takim zaawansowanym czasie mają miejsce takie rzeczy.Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
tak bardzo mi przykroDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.