Anolik
Fanka BB :)
bożeDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bożeDziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
Tak sobie leże i obserwuję mój rosnący brzuszek cały w siniakach i kurcze... Jak na moment wstrzymam powietrze lub go nie wciągnę to mój brzuch jak jakby żył własnym życiem... Cały się rusza tak drga... Też tak macie? [emoji16]
Ogromnie współczuje i przykro mi jak nie wiem co [emoji17][emoji17][emoji17] dużo siły Ci teraz życzę i zawzięcia żeby sobie z tym poradzić [emoji3590]Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu. [emoji24][emoji24][emoji24] Jutro jadę do szpitala.
Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110]
No to zobaczymy jutro moje wynikiTak, zrobiłam je w długi weekend, wszystko w porządku, mocz wskazuje na stan zapalny, ale nie mam objawów więc zobaczę co ginka mi powietoxo przeszłam i mam przeciwciała, ciekawe czy wypisze mi dodatkowe badania w tym kierunku
no i cukier w górnej granicy, bo 91
![]()
Oczywiście ze wczesnieJa mam dziś wrażenie, że czuję ruchy. [emoji33] Na bank jest za wcześnie, bo to dopiero 10tc.
Bardzo mi przykro. Dużo wsparcia dostaniesz na "ciaza po poronieniu", jeśli potrzebujesz się wygadać to zapraszam - sama jestem po 2ch stratach.Dziewczyny ja się z Wami żegnam niestety. Serduszko mojego dziecka przestało bić kilka dni temu.Jutro jadę do szpitala.
Ja jutro idę na krzywą cukrzycową...No to zobaczymy jutro moje wynikiMam nadzieje ze moj cukier bedzie normalny, bo nie uśmiecha mi się przechodzić cukrzycy ciążowej
![]()
W cukrzycy oznacza to ze musisz jesc na noc więcej, bo one pokazują niedożywienie organizmu.Dziewczyny, czy miała któraś z was obecne ciała ketonowe w moczu? W tej ciąży lub we wcześniejszych? Mi wyszły takie cuda właśnie obecne i trochę mnie to martwi. Glukoza na czczo 97. W dwóch poprzednich ciążach cukrzycy nie miałam. Fakt że napiłam się trochę coli ok 23 ale badania robiłam o 10 rano...