Patii26
Fanka BB :)
A ja nie wiem jaką stopę ma NelaŁadne, już bym zamawiała gdyby nie to że rozmiar 16. Anastazja ma stopę już 20/21. Ja zaraz normalne buty będę musiała zamawiać bo niechodków już nie dostanę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja nie wiem jaką stopę ma NelaŁadne, już bym zamawiała gdyby nie to że rozmiar 16. Anastazja ma stopę już 20/21. Ja zaraz normalne buty będę musiała zamawiać bo niechodków już nie dostanę.
Zazdroszczę wam spania! Bo moje dziecko coś i w nocy jak w dzień bije rekordy..Jasiek śpiący w pozycji startowejtylko otwiera oczy i jest gotowy do ucieczki...
Zobacz załącznik 1339142
Po butach widzę że się stopa nie mieści.A ja nie wiem jaką stopę ma NelaMierzysz normalnie metrem?
Dokładnie ja też olej lniany to do surówek używamOoo, super ciekawostkaChyba się skusze i kupię
tzn ja słyszałam, że olej lniany jest dobry, ale nie wiedziałam, że na takie właściwości
dzisiaj podejdę do apteki i kupię jak będzie, ale poczytam najpierw jako najlepszy dla dzieci.
Ale slodziakJasiek śpiący w pozycji startowejtylko otwiera oczy i jest gotowy do ucieczki...
Zobacz załącznik 1339142
Nasze spanie też nie jest idealne. Spaliśmy od 20 do 8 ale 3xcyc..i o 4 przeprowadzka do dużego łóżkaZazdroszczę wam spania! Bo moje dziecko coś i w nocy jak w dzień bije rekordy..
My też mieliśmy pobudkę ale o 5..ale wszedł cyc i odrazu spanko dalej..Ale slodziakTo Wy dopiero pół godz temu wstaliście a my właśnie jesteśmy na pierwszej drzemce, bo Nela buszowała od 6:30
Zobacz załącznik 1339154
A teraz śpi przy cyckui ja też idę drzemnac
Zobacz załącznik 1339156
Sama kiedyś używałam dla siebie oleju lnianego i z czarnuszki na te moje zmiany łuszczycowe....i powiem tak....olej z czarnuszki super ale nie można u takich maluchów bo to wcierałam i piłam)...olej lniany nie zauważyłam jakiś spektakularnych efektów ale tez nie było zaostrzenia zmian...Czy któraś z Was stosowała może do kąpieli olej lniany bo mnie zainspirował jeden pediatra
Radził mi przestać kąpać w emolientach na rzecz oleju lnianego, zaczęłam szukać informacji i znalazłam takie coś
Czajo, Pati może warto spróbować co o tym myślicie?
- olej lniany, który można dodawać do kąpieli, stosować jako balsam po kąpieli lub robić z niego opatrunki na wyjątkowo uporczywe zmiany skórne. Starszym niemowlętom, które już rozszerzają dietę, można go dodawać do posiłków, ponieważ “walczy” z AZS także od wewnątrz. Jako kosmetyk działa regenerująco, nawilżająco i przeciwzapalnie. Jest składnikiem większości aptecznych kosmetyków rekomendowanych do nawilżania suchej skóry,
O kochanyJasiek śpiący w pozycji startowejtylko otwiera oczy i jest gotowy do ucieczki...
Zobacz załącznik 1339142
Oooo moja często tak jak Maja śpi...zawsze się zastanawiam czy jej szyja później nie boli
Olej lniany dostaniesz nawet w biedronceOoo, super ciekawostkaChyba się skusze i kupię
tzn ja słyszałam, że olej lniany jest dobry, ale nie wiedziałam, że na takie właściwości
dzisiaj podejdę do apteki i kupię jak będzie, ale poczytam najpierw jako najlepszy dla dzieci.
A no oszaleć idzie....ale jakoś nie planuję codziennie kąpieli...zostajemy w tym rytmie co jest bo wydaję mi się że ta skóra lepsza jestDokładnie ja też olej lniany to do surówek używamjak jakiś kupisz to pokaż proszę
Aaa i jeszcze co powiedział, że powinniśmy kąpać codziennie, naprawdę zwariować można , dermatolodzy mówią jedno alergolodzy drugie
Ale o tych emolientach to pierwszy lekarz który powiedział, że nie koniecznie są dobre w naszym przypadku.
Ja też słyszałam że ma super właściwości i wgl.. No i kupiłam z zamiarem dodawania np.do sałatek. Ale mi osobiście smak nie podchodzi i wyrzuciłam..Ooo, super ciekawostkaChyba się skusze i kupię