reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Ale produkujecie dziewczyny jutro poczytam co tam słychać
Tera jak jesteśmy w komplecie to niestety brak czasu a od jutra w gary idę bo gotuję na imprezkę.Dzięki za wsparcie w sprawie oczek tej mojej Olki

Dobrej nocki dziewczyny:tak:

reklama
Pusia udanych zakupów życzę:-);-)

A nawet dobrze.Tak jakby nie było.Smieje sie itp. A nawet odkryłam,ze ma laskotki pod paszkami i wewnatrz dłoni chichra sie jak najety :-D

Hmmm widocznie taki typ :sorry2: Pociesze Cie,ze mam kolezanke,ktorej corka do roku czasu spala po 2 godziny na dobe.I sie nie przejęzyczyłam. 2 godziny!!
A reszte płakała.
Takie silne kolki miała.
Koleżanka juz wiecej nie zdecydowała sie na dzieci :sorry2::no:

Udanych zakupków :-D
Moja kasa na zakupki poszła na nowe bilety :angry::sorry2:

Troszke sie nie dziwie Oskusiowi.
Takie pyszne mleczko cały czas wsuwał.Lekko słodkie a tu każa jakies zupy wcinac :blink:
Moj mlody je,ale nie przepada ;-)

Zakupy udane
M ma nową kurtkę:))
Kacper cos nie chce spać ... chyba za mało zjadł ale sie wygłupiał wiec przerwałam jedzonko ale czuje że zaraz do niego wrócę i będzie drugie podejście :-(

krzesłko przyszło;-) jest swietne!:-) czemu mówiłyście że ono jest materiałowe??:-) wypasik normalnie gąbeczką można myć można prać itp...:-) foty zrobione z pierwszego dnia ale nie chce mi się już teraz wrzcać:-) jutro umieszcze:-) Kapik narazie to się w nim topi:-) hhih ale jaki zadowolony;-)
Pusia powiedz Twojemy Kaceprkowi że Kapik nr. 2 śpi już od 19.15;-) więc niech się nie wygłupia hehe:-) buziak dla niego:-)
Kunda Adaś poprostu lubi aktywne życie:-) a nei spędzać czasu na spaniu:-) no Kapik śpi troche wiecej...ale spał jeszcze wiecej tylko swięta i zmiana czasu mu poprzestawiały wszystko:-)
tak ok 4 razy po ok. godzinie(8-9, 10-11, 13-14, 16-17 tak mniej więcej w takich godzinkach:-)), a niedawno było 3 razy do godziny..i raz ok.2,5-3;/ także się mu zmieniło:-) wydoroślał już eheh

krzesłko przyszło;-) jest swietne!:-) czemu mówiłyście że ono jest materiałowe??:-) wypasik normalnie gąbeczką można myć można prać itp...:-) foty zrobione z pierwszego dnia ale nie chce mi się już teraz wrzcać:-) jutro umieszcze:-) Kapik narazie to się w nim topi:-) hhih ale jaki zadowolony;-)
Pusia powiedz Twojemy Kaceprkowi że Kapik nr. 2 śpi już od 19.15;-) więc niech się nie wygłupia hehe:-) buziak dla niego:-)
Kunda Adaś poprostu lubi aktywne życie:-) a nei spędzać czasu na spaniu:-) no Kapik śpi troche wiecej...ale spał jeszcze wiecej tylko swięta i zmiana czasu mu poprzestawiały wszystko:-)
tak ok 4 razy po ok. godzinie(8-9, 10-11, 13-14, 16-17 tak mniej więcej w takich godzinkach:-)), a niedawno było 3 razy do godziny..i raz ok.2,5-3;/ także się mu zmieniło:-) wydoroślał już eheh

Byłam u niego przyłożyłam rękę do twarzy puściłam pozytywkę i zasnął ufff :-), ale co z tego jak pewnie niedługo będzie pobudka i tak przez cała noc ...

Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)
Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)

Piotruś śpi tak 3 razy dziennie.
Tzn:
od ok 9-10,30
13,00-15,00
17,30-18,00
a jak chodzimy dużo na spacery to w wozki spi prawie cały czas. W sumie to śpi mi ładnie i długo.

Aha byłam dziś u dermatologa. I Piotrek dostał maść sterydową:-( na 5 dni. Mam nadzieję że przejda mu te suche plamki które na skórze:-(

Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)

Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)

Amanda dzisiaj spała koło południa 2 godzinki i godzinkę po godz.17.00 a czasami też zdrzemnie się z 15 minut i jest wsysana :szok::szok:

Troszke sie nie dziwie Oskusiowi.
Takie pyszne mleczko cały czas wsuwał.Lekko słodkie a tu każa jakies zupy wcinac :blink:
Moj mlody je,ale nie przepada ;-)

:-D:-D:-D no tak... :-D:-D dzis wzielismy go podstepem... zupka do butli... i biedny jak juz zdecydowal sie pociagnac (bo za butla tez raczej nie przepada:laugh2:) to leciala zupka:-D i wtedy odruchy byly naprawde nie do opisania, parskal jak kotek... oh... porcja to 1/3 sloiczka 130 gramowego... czyli wychodzi cos k.40g... a z tego zostaje polowa na sliniaku, pieluszce i naczyniach...:-D:-D

a tak w ogole... to mleko mamy ma serio slodkawy smak??
Probowala ktoras?:-D:-D:-D bo tak czytam i czesto sie spotykam, ze mleczko jest slodkie... hmmm, ale jakos nie garne sie by sprobowac:-p:-p:-p

Kunda, u nas jest drzemka przed poludniem tzn. 10-11 rano i trwa k.30-40 minut, potem najczesciej spacer ok. 2godzin i wtedy spanko i wieczorkiem k.17-18 tez k.30-40 minut.

Kathe, zupki jarzynowe (marchewka, ziemniak i pietruszka) firmy Gerber (po 4 m-cu) sloiczek 130g, u nas po 2,29zł.

Sabinko, tzn, ze krzeselko Rainforest z Fisher Price jest zmywalne? Z ceratki?

Beatko udanego wieczoru w komplecie, co za imprezke szykujesz?

Dobrej nocki:tak::tak::tak:

reklama
Sabinko, jesli to nie tajemnica to ile kosztowalo to krzeselko? Bo ja znalazlam od osoby, ktora moze mi to sciagnac z USA za 315zl, wraz z przesylka - ale czeka sie do 6 tyg...:-( ale ma w zestawie zabawke - drzewko.

Do góry