Tak myślę że może bym go mogla przepisać w Polsce prywatnie gdzieśna to, zeby organizm matki nie odrzucil zarodka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak myślę że może bym go mogla przepisać w Polsce prywatnie gdzieśna to, zeby organizm matki nie odrzucil zarodka.
poczytaj sobie, to jest lek na wiele schorzen bardzo powszechny, ale oczywiscie dobrze zebys umowila wszystko z lekarzam. W Polsce w mojej klinice standardowo sie go przepisuje po tranferze (encorton, acard, luteina, neoparin).Tak myślę że może bym go mogla przepisać w Polsce prywatnie gdzieś
A neopren i acard to na co to ?poczytaj sobie, to jest lek na wiele schorzen bardzo powszechny, ale oczywiscie dobrze zebys umowila wszystko z lekarzam. W Polsce w mojej klinice standardowo sie go przepisuje po tranferze (encorton, acard, luteina, neoparin).
przeciwzakrzepowe. Kurcze przepraszam, że to napisze ale to sa totalnie standardowe leki, a juz acard tymbardziej, bardzo pomocne w ciazy i w moim odczuciu niezbedne w ciazy nienaturalnej. Moze Holandia to nie jest najlepsze miejsce na in vitro?A neopren i acard to na co to ?