Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w pierwszej ciąży cieszyłam się od zrobionego testu, zero czarnych myśli. I do końca było wszystko książkowo. Drugą ciążę poroniłam, więc ta trzecia już nie jest taka beztroska i psychika nie daje rady. Dla mnie wyczekiwany moment to ten 12-13 tydzień i prenatalne, może po dzisiejszej wizycie już zaświeci mi słońce i zacznę się bardziej cieszyćJesli sie martwisz i sie stresujesz to przez sny sie odzwierciedla... Spróbuj sie jakos wyciszyć i bardziej cieszyć ta ciaza, bo jeszcze duzo przed Tobą.
A co do wyników, to od lekarza chyba jakiś lek dostaniesz.
mojej koleżance się kiedyś śniło, że jest na wycieczce i szuka wc, bo strasznie się jej chce siku. Znalazła w końcu wc takie z otworem w podłodzeMi się dzisiaj śniło że mam zapalenie pęcherza, przez pół nocy sikałam we śnie i bolało mnie tam na doleposzłam siku nad ranem, siedzę na tym kibelku i tak sobie myślę że dobrze że się nie zsikałam do łóżka
skoro to takie realistyczne bylo w tym śnie to różnie można zareagować
jacie, ale by było
sorry
![]()
Ale takie koszmary to faktycznie potworki naszej podświadomości, ja też jak się stresowałam na początku to śniły mi się takie okropieństwateraz też się stresuje, ale jeszcze w żadnej ciąży nie doszłam tak daleko więc wierzę że mój zły czas już minął
![]()
My 15 czerwca 2019 braliśmy ślub, największy upał everja mam córkę z 14 czerwca i teraz mam termin na 11 czerwcaja się bardzo cieszę na ten czerwiec, a i urodziny będę dzieciakom robić razem i w ogrodzie
co prawda przed ta ciąża poroniłam jedna z terminem na marzec, ale teraz uwazam, że było nam to po prostu pisane, dzidziuś wrócił z terminem czerwcowym i to jeszcze tak zbliżonym do terminy z pierwszej ciąży.
Akurat ja jak rodzilam w 2019 były okrooopne upały od drugiej połowy mają, więc końcówka ciąży była ciężka. Na porodowke trafiłam o 5 rano, urodziłam przed 11, więc się wyrobiłam przed upałem. A po proodzie już super wspominam, dzidzia w samym bo działu czy pieluszce, bez stresu i opatulania i tak większość dnia spędzaliśmy na dworze![]()