Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój ma zerową...My rozmawiamy dużo, mój mąż chciał nie chcąc ma wiedzę na tematy ciążowe bardzo dużąmyślę, że większa niż nie jedna kobieta
![]()
(gruszka/aspirator w sumie też będzie nowy)U mnie tak właśnie się zaczęło, jak zaczął brzuszek wystawaćMężczyźni jak to się mówi są wzrokowcami, wydaje mi się że jak zacznie być widać brzuszek to zobaczy że jesteś w ciąży. Albo jak będą ruchy dzidziola... Do mojego doszlo jak usłyszal bicie serca..
tak.godzine poAle że oddajesz próbkę moczu u lekarza i on to daje dalej do laboratorium?Czy po prostu trzeba przychodzić z gotowymi wynikami? Mi do tej pory tylko raz kazał mocz zbadać, ale szyjkę bada za każdym razem.
Kurde, no widzisz! Ja dzisiaj próbowałam nie wyciskać, ale u mnie to nic nie leci wtedyAle będę próbować do skutku, może sobie wcześniej palec we wrzątek włożę
![]()
A ten wynik u Ciebie to godzinę po posiłku?
ja mam PoleU nas bedzie raczej Pola. Biore jeszcze pod uwage Liliannę. Ogolnie to najbardziej bym chciala Tolę, ale moj maz sie nie zgodzila naszze corki dwie pozostale to Kalinka i Marika, wiec ja tam lubie dziwne imiona
![]()
u mnie jest PolaPola, Pola, czy od Apolonii? Piękne imię, bardzo mi się podoba w obu formach![]()
U mojej kuzynki też będzie Pola...u mnie jest Pola