Jula19
Fanka BB :)
Mi też się coś przelewa dziwnie i wysadziło mnie....czekam na dalszy rozwój sytuacji.Też to mam na zmianę z czymś jakby ktoś bańki puszczał w środkuTyle, że mnie nie boli i termin @ na 8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Mi też się coś przelewa dziwnie i wysadziło mnie....czekam na dalszy rozwój sytuacji.Też to mam na zmianę z czymś jakby ktoś bańki puszczał w środkuTyle, że mnie nie boli i termin @ na 8
Niestety Jednoczę się w bólujeżu naprawdę, przecież stanęłam przed tym lustrem i już cisnąć chciałam… ja co miesiąc przed okresem miewałam kilka sztuk, ale to co się dzieje teraz to jakieś apogeum. Wygladam jak z nastoletnim trądzikiem…
To tak jak jaMi też się coś przelewa dziwnie i wysadziło mnie....czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Ja walczę z zimnem od tygodnia. W ogóle mi nie pomaga nic, nie chce się zasuszyć. Bola mnie usta, mam wrażenie za cała twarz mnie boli....Niestety Jednoczę się w bóluTeż miałam ochotę wypowiedzieć temu wojnę
Mam nadzieję, że to się trochę do poniedziałku opanuje bo nawet nie wiem czym to zakryc a do pracy jakoś trzeba iść
. Maskara rewolucja jakąś w hormonach
Ej czekaj, to ty też chyba nie jesteś tu mile widziana bo ci się za szybko udało z tamtymi dzieciaczkamiTo jest grupa dla szaraczek i każda osoba, która się stara może tutaj być.
Tak mnie to zdenerwowało, że musiałam wziąć leki na uspokojenie. Osiągnęła cel!Nie przejmuj się jakąś anonimową kobietą, przez którą przemawia zawiść. Każda ma prawo tutaj być. Każda z nas. Nieważne ile cykli się staramy to forum jest dla nas.
Nie daj sobie zepsuć wieczoru przez kogoś, kto nie potrafi cieszyć się szczęściem innym, kto nie życzy dobrze drugiej osobie.
Trzymam kciukiU mnie narazie negatywtak myślałam, dziś 8/9 dpo. Obstawiam, że coś może wyjść dopiero w poniedziałek. Wczoraj może było zagniezdżenie bo mega mocne miałam te bóle podbrzusza, 2 razy zasłabłam potem cały wieczór bóle pachwin. Dziś już jest ok, leciutko tylko boli jak na @. Ewentualnie jakieś bóle wywołane endometriozą no ale jeszcze ich nigdy nie miałam po za miesiączką.
Także póki co negatyw, od dziś testowanie zaczęto, zobaczę jak będzie jutro![]()
Może zostałam urzeknięta wczoraj i już nigdy 2 kresek nie zobaczęTrzymam kciukiKoniecznie daj znać jutro !
Myślisz, ze jakieś modły nad czarnym kotłem z przyprawami i włosami były grane ?Może zostałam urzeknięta wczoraj i już nigdy 2 kresek nie zobaczę![]()