Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś nie lepsza bo właśnie znalazłam swoje ziemniaki sprzed 3 dni [emoji23][emoji23][emoji23]O boze to jak moj! Reszte frytek tak schował! Co oni maja w glowie xd
Właśnie liczyłam na śnieg! [emoji7] Mam nadzieję że będzie pięknie [emoji16]My byliśmy z mężem wczoraj , brakowało tylko śniegu, który jest teraz [emoji16] ale ślicznie jest, Kraków tętni życiem![]()
Mowią ze bezpieczne bo dziecko jest chronione wodami. Ja nadal spie na brzuchu. Nie potrafię inaczej.Uwielbiam spać na brzuchu obecnie jestem w 13tyg i ciągle tak zasypiam ale nie wiem czy to bezpieczne? Jak to wygląda u was?
Ja miałam jakieś 1,5 tygodnia temu takie problemy ze snem, cieszyłam się że odeszły w niepamięć a wczoraj znowu się męczyłam. Byliśmy wieczorem u rodziców to dosłownie przysypiałam przy stole o 20 a jak przyjechaliśmy do domu to wiercilam się 2h w łóżkuDzieeczyny, czy wy tez macie problemy ze snem? No ja juz nie mogr, wlasciwie od poczatku ciazy spie w nocy lacznie 3-4 godziny z przerwami. Budze sie ok. 1 w nocy i do ok. 3 nie spie, potem znowu zasne na chwilę, od kilku dni od 5 rano koniec spania, krece sie tylko w lozku. A przez to lapie mnie tez glod w nocy i jest mi dodatkowo niedobrze. Juz mam dosyc takich nocy, za tydzien ide na wizyte i zapytam, czy ja moge cos na spanie brac, bo dlugo tak sie nie da funkcjonować
Chyba Kopernika .Dziewczyny, pytanie. Wiecie może czy prenatalne w Krk robią w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika czy Jakubowskiego?
Ja mam w sr na kopernika. Tam, została ginekologia i położnictwo. Nie przenieśliście na Jakubowskiego.Dziewczyny, pytanie. Wiecie może czy prenatalne w Krk robią w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika czy Jakubowskiego?