ja mam trzecią dawkę w piątekLaski, idę jutro rano na pierwszą dawkę szczepienia. Trzymajcie kciuki, żebym sobie potem jakiś objawów nie wmawiała![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam trzecią dawkę w piątekLaski, idę jutro rano na pierwszą dawkę szczepienia. Trzymajcie kciuki, żebym sobie potem jakiś objawów nie wmawiała![]()
Tak bardzo dobry na mojeDziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
Wydaje mi się, ze to świetny wynik .Dziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
Ryzyko zmalało 20-krotnie także jest okDziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
Mi lekarka kazala iść na trzecią dawke w marcuja mam trzecią dawkę w piątek
moi kazali mo już teraz. Tym bardziej, że certyfikat kończy się mi w lutym.Mi lekarka kazala iść na trzecią dawke w marcu