Dzidziusiowi za dobrze w brzuszku u mamyPrzeszla cala kroplowka, nic ani ciut nie drgnelo. Wracam zaraz znowu na patologie ciazy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidziusiowi za dobrze w brzuszku u mamyPrzeszla cala kroplowka, nic ani ciut nie drgnelo. Wracam zaraz znowu na patologie ciazy...
Ale zobacz ostanio się bałaś że za szybko zaczniesz rodzić a się udało! Teraz już masz zielone światło dzidziuś jest bezpieczny to najważniejsze! A porodu nie przeskoczymy trzeba to wziąć na klatę@KatJak ja codziennie ostatnio budzę się z myślą „Jezu, byle nie dziś”
Czuje się gotowa może w 40%…a czas leci jak z procy, do terminu wywołania 11 dni zostało![]()
Tylko że ja w nocy nie mam żadnej wkładki . Ale fakt pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło.Te sny w ciąży są takie realiztyczne! To rzeczywiście masz te upławy mocne. Mi jakoś ostanio dość mocno się ograniczyły co jest trochę dziwne.. Tzn z jedne strony czuje się komfortowo że ich nie ma ale z drugiej nie wiem czy to normalne![]()
Ja jak miałam takie mocniejsze to zaczęłam zakładać. Zawsze spałam w piżamie bez bielizny ale tu mnie to już przerosłoTylko że ja w nocy nie mam żadnej wkładki . Ale fakt pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło.
Z tymi uplawami to ja nie wiem co jest normą. Ech obyśmy jak najszybciej zdrowo się rozpakowaly![]()
To teraz pewnie dzień przerwy i na kolejny znowu oxy?Przeszla cala kroplowka, nic ani ciut nie drgnelo. Wracam zaraz znowu na patologie ciazy...
Ja tylko w majtkach ale teraz się zastanawiam czy pampersa nie zakładaćJa jak miałam takie mocniejsze to zaczęłam zakładać. Zawsze spałam w piżamie bez bielizny ale tu mnie to już przerosło![]()
No wiemAle zobacz ostanio się bałaś że za szybko zaczniesz rodzić a się udało! Teraz już masz zielone światło dzidziuś jest bezpieczny to najważniejsze! A porodu nie przeskoczymy trzeba to wziąć na klatę![]()
Az tak poleciało ?Wykończymy sięa już jesteśmy na mecie prawie
Ja jak wstaje wcześnie to idę do salonu jak mąż pije kawkę i sobie z nim siedzę, dziś się podnoszę a tam mokra plama na kanapiejuż panika że pewnie wody. Ale mąż mnie uspokoił i potem to przemyślałam i to chyba te upławy po całej nocy zleciały. Jest ich rzeczywiście jeszcze więcej. Poszłam dalej spać i co ? Przyśniło mi się że wody odeszły.
Jak nie bedzie po korek zawalona porodowka to tak jutro znowu kolejna proba. Nie chce pytac nawet co bedzie jak znowu nie wyjdzie. Na pocieszenie teraz zazeram sie slodyczamiTo teraz pewnie dzień przerwy i na kolejny znowu oxy?![]()