KatJak
Fanka BB :)
Ja od rana mam wyrzuty sumienia że jadłamA ja dalej mandarynkirano pewnie będę zdychać, ale warto
![]()
Kolejna noc prawie nie przespana. Był ból brzucha, jeszcze lekki. Teraz mi trochę niedobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja od rana mam wyrzuty sumienia że jadłamA ja dalej mandarynkirano pewnie będę zdychać, ale warto
![]()
Uhuhuu, czyżby coś się powoli działo i działo?Ja od rana mam wyrzuty sumienia że jadłamale warto było.
Kolejna noc prawie nie przespana. Był ból brzucha, jeszcze lekki. Teraz mi trochę niedobrze.
To samoDaj znać po tym KTG
Ja dzisiaj tez złe spałam, po 4ej już nie mogłam dalej zasnąć, dopiero po 6ej się kimnełam na 2h…ale nie przez jakieś dolegliwości, po prostu nie mogłam się ułożyć wygodnie![]()
Eee tam zjadłaś do zjadłaś. Już jest końcówka cięży to już mogłaśJa od rana mam wyrzuty sumienia że jadłamale warto było.
Dzisiaj kolejne podejscie do oksy. W nocy odszedl mi czop, nic poza tym sie nie zadzialo...Halo, halo dziewczynki - @Bakuś jak tam akcja? Czyżby już po i odpoczywanie sobie już razem po porodzie?
@koniczynka00 a jak u Was? Jak wczorajsze KTG i czy jesteś od dzisiaj na patologii?![]()
Odejście czopa to już kroczek do przoduDzisiaj kolejne podejscie do oksy. W nocy odszedl mi czop, nic poza tym sie nie zadzialo...
Wczoraj na prawde mialam bardzo dobre nastawienie, mimo tych wszystkich krzykow ktore slyszalam. Wciaz sobie powtarzalam, ze to jest chwila i zaraz bedzie po wszystkim. Jak ta oksytocyna mnie nawet nie posmyrala i wracalam na sale to bylam mocno zawiedziona i roczarowana. A dzis jak zapytalam co bedzie jak teraz tez nie pojdzie to mi powiedzieli "do trzech razy sztuka"...Odejście czopa to już kroczek do przodua jak się czujesz psychicznie? Pewnie zmęczona czekaniem na rozwój sytuacji, co?
Wczoraj na prawde mialam bardzo dobre nastawienie, mimo tych wszystkich krzykow ktore slyszalam. Wciaz sobie powtarzalam, ze to jest chwila i zaraz bedzie po wszystkim. Jak ta oksytocyna mnie nawet nie posmyrala i wracalam na sale to bylam mocno zawiedziona i roczarowana. A dzis jak zapytalam co bedzie jak teraz tez nie pojdzie to mi powiedzieli "do trzech razy sztuka"...