Kinga10204
Fanka BB :)
20 postów dziennie to gruba przesada.Nie każdy ma czas na siedzenie cały czas na telefonie każda z nas ma swoje życie poza forum. Wydaje mi się, że miało 20 postów ogółem a nie dziennie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie pamiętam wymogu, szczerze. Ale ja pracuje, mam 2-latka i maz po 11-12 h poza domemWymóg 20 wiadomości dziennie? Serio? ?
Życie to nie tylko forum...czasami nie mam w ręku telefonu 20 razy w ciągu doby
Jasne, że są takie dni, że się napisze i więcej nawetNie pamiętam wymogu, szczerze. Ale ja pracuje, mam 2-latka i maz po 11-12 h poza domemi wiem ze sie da. Jesli jest temat, na który potrafię odpowiedzieć to i 5 postów z tego "wyciągniesz
20 tygodniowo, sprawdziłam. Sorki za wprowadzenie w błąd ! 20 dziennie był na innym wątku, bo wcześniej czytałam i mi się pokręciłoJeśli mam być szczera to czekałam właśnie na tą prywatną grupę, żeby móc cokolwiek napisac od siebie bo na otwartej nie czuje swobody...wiem, że każdy może to przeczytać i po prostu nie czuje się pewnie.
20 tygodniowo kochana, zmyliłam nie z tym wątkiem. Na innym wątku miały takie wymagania. Ja sama nie mam tyle postów dziennie. A ostatnio chorowałam i kilka dni nawet mnie nie było, a jestem w prywatnym wątku. Wiec napisz kochana do @Kundlica i doda Cię do listyNie nie, udzielałam się, napewno wiadomości było 20. Ktoś mnie nawet dodał do listy, tylko nie wiem co to za lista i gdzie![]()
A rozumiem, że zdjęcie profilowe twoje?Jeśli mam być szczera to czekałam właśnie na tą prywatną grupę, żeby móc cokolwiek napisac od siebie bo na otwartej nie czuje swobody...wiem, że każdy może to przeczytać i po prostu nie czuje się pewnie.
Chyba trzeba czekać na reakcję Anaslu.No właśnie ona mi pisała że mnie dodała wczoraj, ale nie widzę nigdzie żadnego zaproszenia. Może trzeba dłużej zaczekać.
A Ty jestes na zamknietym forum?Dziewczyny czy tylko ja mam wrażenie, że forum jakoś dziwnie dzisiej zamula? Pokazuje mi, że niby jest nowa wiadomość, a jak wchodzę, nie ma nic nowego..