olka11135
Fanka BB :)
W sumie my też raczej zrobimy sobie przerwę to możemy razem im to poobstawiac![]()
No ja już wstępnie wyliczyłam, że najwcześniej zaczniemy się starać w kwietniu i to raczej pod koniec, także kilka miesięcy mogę obstawić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie my też raczej zrobimy sobie przerwę to możemy razem im to poobstawiac![]()
U mnie mąż nie chce jakoś starań teraz... Znaczy mówi że chce ale jakoś działania tego nie potwierdzały już ostatnioNo ja już wstępnie wyliczyłam, że najwcześniej zaczniemy się starać w kwietniu i to raczej pod koniec, także kilka miesięcy mogę obstawićdla lepszych fluidów
![]()
Wpisz się co druga linijkęJak chcecie to ja mogę się randomowo wpisywać z moim X![]()
U mnie mąż nie chce jakoś starań teraz... Znaczy mówi że chce ale jakoś działania tego nie potwierdzały już ostatnioW pracy miał problemy nie chciał podpisywać papierów które nie były do końca zgodne z prawem i został właśnie zwolniony... Ja też niedawno złożyłam wypowiedzenie i za miesiąc oboje mamy koniec pracy
do tego jestesmy w trakcie finalizowania zakupu domu
dla mnie to nie problem ale on się zablokował na amen podejrzewam... Więc nawet nie wiem kiedy wrócimy do starań
![]()
Dlaczego tak późno?No ja już wstępnie wyliczyłam, że najwcześniej zaczniemy się starać w kwietniu i to raczej pod koniec, także kilka miesięcy mogę obstawićdla lepszych fluidów
![]()
Faceci już tak mają chyba jak mają, ale to dobrze że mąż myśli że jak nie ma pracy to nie "a chodźmy zróbmy sobie dziecko" my też jak mieliśmy kiepski czas z pracą to zrezygnowaliśmy że starań to było jeszcze zanim zaszłam w 1 ciążę. Macie troszkę stresu w życiu więc może trzeba faktycznie odłożyć ale z tego co wiem jeszcze nie testowałaś? Czy coś przegapiłam, szansa jest zawsze.U mnie mąż nie chce jakoś starań teraz... Znaczy mówi że chce ale jakoś działania tego nie potwierdzały już ostatnioW pracy miał problemy nie chciał podpisywać papierów które nie były do końca zgodne z prawem i został właśnie zwolniony... Ja też niedawno złożyłam wypowiedzenie i za miesiąc oboje mamy koniec pracy
do tego jestesmy w trakcie finalizowania zakupu domu
dla mnie to nie problem ale on się zablokował na amen podejrzewam... Więc nawet nie wiem kiedy wrócimy do starań
![]()
No co ty hahha ja się tylko śmieje z tego algorytmu. A nuż przepełnimy my cała tabelkę na zielono.Wpisz się co druga linijkę![]()
Daj znać co tam u lekarzaW ogóle boli mnie dzisiaj podbrzusze bardzo. Wczoraj mój mąż wrócił do domu koło północy, bo naprawiał samochód i nic nie byłoBawet nie wiem czy to mogłaby być owulacja, bo nie mam testów. Więc w sumie dobrze, że dzisiaj ginekolog.
Dlaczego tak późno?
(...)
Wracanie do tabletek anty z myślą o staraniu się to tak chyba średnio? Skoro zalecane jest aby odstawić minimum pół roku przed staraniem tabletkiNie chcę dziecka z końca roku
Poświęcimy te 3/4 miesiące by porządnie się przebadać plus wrócę do tabletek antykoncepcyjnych więc przynajmniej pierwszy cykl powinien być u mnie w miarę "normalny", a nie 100 dniowy![]()