reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dzien Dobry w nowym roku!
Ja dziś tez jeszcze nasikalam na test zeby miec jeden z gruba krecha 😂🤣 Wylapalam ciaze dosc wczesnie wiec mam same bladziochy 😂 U mnie dzisiaj zadyszka po 30 minutowym spacerze z psem, ale nie ma przepros. Trzeba sie dotleniac. U nas akurat byli znajomi, ktorzy tez oczekuja dzidziusia. Wytrzymalam do 1.30, ale dzis drzemka za dnia i lezing z psem na kanapie. Mąż pojechal na basen wypocic procenty 😂

reklama
Ja wytrzymałam do 3 wczoraj ☺️ Za to dziś cały dzień pod kocykiem ❤️
Dziewczyny ja mam jeszcze takie pytanie o objawy.
Nie mam parcia na pęcherz (w nocy w ogóle nie wstaje a w tamtym roku od początku praktycznie wstawałam min 1 raz w nocy)
Mdłości brak
Zmęczenia tez jakiegoś większego nie odczuwam (jakieś zmęczenie jest ale tez nie jest to takie odcinające)
Bóle brzucha tez już znikły.
Z objawów mam nadal obolałe piersi i to wszystko. No i oczywiście się tym stresuję jak nie wiem co. U mnie dziś 5+2
Jak u Was z objawami?

Nie mam parcia na pęcherz (w nocy w ogóle nie wstaje a w tamtym roku od początku praktycznie wstawałam min 1 raz w nocy)
Mdłości brak
Zmęczenia tez jakiegoś większego nie odczuwam (jakieś zmęczenie jest ale tez nie jest to takie odcinające)
Z objawów mam nadal obolałe piersi i to wszystko. No i oczywiście się tym stresuję jak nie wiem co. U mnie dziś 5+2
Jak u Was z objawami?
U mnie też 5+2 😁 piersi tyle o ile, najwrażliwsze sutki, jak karmie syna w nocy to boooli 😉 oprócz tego zadyszka, zwiększone tętno, pragnienie, i mdłości jak zgłodnieje, identycznie jak w ciąży z synem🙃

Mdłości brak
Jak u Was z objawami?

U mnie 5+3 , czasem mdłości, ból piersi dosyć duży i czuję takie bóle podbrzusza 😉

Dziewczyny czy któraś z was ma plamienie ? Mi się przytrafiło i mam od wczorajszego wieczora 😔 bardzo się martwię ... To mój 3 tydzień i 5 dzień

U mnie 5+3 , czasem mdłości, ból piersi dosyć duży i czuję takie bóle podbrzusza 😉
Ej u mnie też 5+3 :p tyle, że owulacje mialam dopiero w 24dc :)
Mdłości brak
Jak u Was z objawami?
Ja mam tak samo, tez wytrzymałam do 3 :p tez zmęczenia strasznie wielkiego nie odczuwam, ale często mi się chce spać i piersi bolą i tyle :p

Mdłości brak
Jak u Was z objawami?
U nas 4+5 i bol piersi, ogólne zmeczenie, nadwrażliwość na zapachy, lekkie bole podbrzusza.

U nas 5+1 i póki co to mam ciągłe bóle głowy i mogłabym spać dzień i noc bez przerwy, totalne zmęczenie. Powoli piersi zaczynają robić się nadwrażliwe i póki co to tyle, albo aż tyle🥴 Plamień żadnych nie miałam do tej pory, a jak byłam u gina to przepisał mi duphaston i mówił że gdyby się zaczęły plamienia to mam zacząć brać 3xdziennie.

Ja tez poszlam spać około 22, po tej jelitówce jestem padnięta, a co wysiłek to się zasapuje jak staruszka 😅

Tez muszę ogarnąć cukry, w ciąży z synem dopadła mnie cukrzyca , także i teraz jest szansa na nią.

Czy któraś z Was karmi jeszcze piersią?
Ja karmiłam do 7miesiąca piersią,a teraz już tylko butla i mm. Mój gin dopytywał mnie 3 razy czy na pewno przestałam karmić. Ale nie zagłębiałam się w to dalej. A Ty dużo kp?

reklama
Do góry