Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim błędem teraz było to, że praktycznie do owulacji i do tego bólu jajnika nie zapisywałamNajlepiej by było wykres pokazać całego cyklu![]()
Moim błędem teraz było to, że praktycznie do owulacji i do tego bólu jajnika nie zapisywałam [emoji58] ale w poprzednich cyklach temperatura była wysoko przed okresem [emoji55]
W grudniu dopiero po tym dziwnym bólu zaczęłam rejestrować temperaturę do aplikacji.
A na owulacje zawsze poza jajnikiem boli mnie tyłek (jak jakby ktoś mnie szczypał)[emoji23]
Tak, wiem jak to brzmi, ale tak jest [emoji23][emoji23][emoji23]
Pisałam, że nie wpisywałam, ale mierzyłam. Temperatura 14 dc wynosiła bodajże 36.9 a 37 stopnia.Pisałaś ze w 14dc miałaś owu potwierdzona testem i temperatura. To masz te temperatury z tego okresu? Bo wychodzi, ze chyba jednak nie było wtedy owu.
Pisałam, że nie wpisywałam, ale mierzyłam. Temperatura 14 dc wynosiła bodajże 36.9 a 37 stopnia.
Cześć dziewczyny, pytanie za 100 pkt. Czy spotkałyście się z przypadkiem aby przechorowany COVID spowodował rozregulowanie okresu? Minęło 8 dni od spodziewnej miesiączki a okresu nie ma mimo ze nigdy nie miałam z nim problemu. Biorę również leki na prolaktynę a 2 tygodnie temu dopochwowo GYNOFLOR. Test negatywny.
Pisałam, że nie wpisywałam, ale mierzyłam. Temperatura 14 dc wynosiła bodajże 36.9 a 37 stopnia.
Tak, wiem, że taki jest najlepszyTemperaturę mierzy się do dwóch miejsc po przecinku, przy owulacji ma to ogromne znaczenie
Wiem, wiemDużo pisałaś i ciężko było się w tym odnaleźć [emoji6] tak jak pisałam - dobrze mieć pomiary z całego cyklu, pojedyncza temperatura nic nie wnosi.