reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka Ty to masz przeboje z tymi lekarzami...

Co do zmęczenia... Biorę prysznic a potem musze odpocząć, klikam z Wami a potem musze odpocząć, idę do sklepu i potem musze się położyć choć na kilka minut...robię wszystko 5 razy dłużej niż zwykle.

witam wszystkie ranne ptaszki :-)
wczoraj jednak miałam zły dzień, po 16 miałam zebranie w pracy. Dwie godziny gadania o wielkim projekcie i wielkim poświęceniu, a tak naprawdę o niczym. Wróciliśmy do domu po 19, pracuję razem z mężem. A na koniec dowiedzieliśmy się, że my, ja i mój mąż jesteśmy najbardziej dyspozycyjni i będziemy musieli się poświęcić i będziemy pracować po 10 12 godzin dla dobra firmy. Nikt nie wziął pod uwagę, że ja za trzy cztery miesiące mogę nie przyjść do pracy. Masakra po prostu.
Po durnym i nudnym zebraniu, pojechaliśmy jeszcze oglądać działeczkę (chcemy kupić, na jakiś domek letniskowy), ale trafił się jakiś pijaczek właścicielem. Działka podzielona na trzy osoby, nie idzie się z nim dogadać...Ale postanowiliśmy, że będziemy go dręczyć.
Oj, jakoś dużo napisałam

Cześć mamuski
Witam Was dziś deszczowo i pochmurnie, brrrrr, a juz myslałam że jak wczoraj świeciło słoneczko to będzie tak zawsze. No cóż trzeba się zebrać i to szybciej minie dzień. Dziś w pytaniu na śniadanie będzie o SEKSIE W CIĄŻY:tak: -jakby kogoś interesowało.
Miłego dnia
:-)

Gusia, no to pięknie chcą Cię urządzić w pracy. Ludzie są kompletnie bezmyślni nakładajac nowe obowiazki na ciężarną, myślą że jesteśmy tak samo efektywne jak wcześniej.
Myślałam też o powrocie do pracy. Jednak jak ja mogę być efektywna jak nawet po zjedzeniu śniadania musze się położyć na kilka minut ... Szef był przyzwyczajony, ze sypię pomysły z rękawa a ostatnie 3 tyg w pracy były dla mnie horrorem. Nie mogłam sobie znaleść miejsca...najchętniej bym się położyła nawet z głowa na komputerze, po 8 godzinach myślałam że zwariuję a potem jeszcze 1,5h angielskiego 2 razy w tyg. Angielski sponsoruje zakład wieć muszę na niego chodzić.

A działeczka to fajny pomysł. Będziecie mieli gdzie wypoczywać:)

Hello z ranca przy sniadanku:-p

Mój laptopik wczoraj odmówił mi posłuszeństwa i musiał isć w rece M a u niego nie ma zmiłuj sie. Tak wiec został przeinstalowany i śmiga jak nowiutki:-D

Ja wam szczerze współczuje tego samopoczucia braku chęci itp. Ja naszczescie w miare dobrze funkcjonuje. Fakt czasem lubie sie polenic ale nawet jak nie byłam w ciazy też lubiłam:zawstydzona/y::-p

Agniesie25 mi tez nikt nie gotuje nie posprzata wsio na mojej głowie. Wiec sama nie jestes:tak:
Dorotka1234.... a moze jeszcze inny lekarz przyjmuje??? a swoja droga to niepoinformowali Cie wczesniej o tym urlopie??? czy dopiero dzis sie rejestrowałaś???
Chiara u nas tez pogoda jak pod psem:wściekła/y::crazy::angry:
Guska35 to milutko ze jestescie tak docenieni ale fakt troche nie wpore wyskoczyli z dodatkowymi obowiazkami. Mam nadzieje ze sprytnie wybrniesz z tego;-)
Kaka a ty siedz na tym zwolnieniu i korzystaj a nie praca Ci się marzy:rofl2:
A ciekawie jak tam Zawadka wczoraj leciała do lekarza???

Hello z ranca przy sniadanku:-p

Mój laptopik wczoraj odmówił mi posłuszeństwa i musiał isć w rece M a u niego nie ma zmiłuj sie. Tak wiec został przeinstalowany i śmiga jak nowiutki:-D

Ja wam szczerze współczuje tego samopoczucia braku chęci itp. Ja naszczescie w miare dobrze funkcjonuje. Fakt czasem lubie sie polenic ale nawet jak nie byłam w ciazy też lubiłam:zawstydzona/y::-p

Agniesie25 mi tez nikt nie gotuje nie posprzata wsio na mojej głowie. Wiec sama nie jestes:tak:
Dorotka1234.... a moze jeszcze inny lekarz przyjmuje??? a swoja droga to niepoinformowali Cie wczesniej o tym urlopie??? czy dopiero dzis sie rejestrowałaś???
Chiara u nas tez pogoda jak pod psem:wściekła/y::crazy::angry:
Guska35 to milutko ze jestescie tak docenieni ale fakt troche nie wpore wyskoczyli z dodatkowymi obowiazkami. Mam nadzieje ze sprytnie wybrniesz z tego;-)
Kaka a ty siedz na tym zwolnieniu i korzystaj a nie praca Ci się marzy:rofl2:
A ciekawie jak tam Zawadka wczoraj leciała do lekarza???

Czarna to nie jest moj lekarz ja mialam isc do lekarza od mojej znajomej
ona tez jest w ciazy i ona tam dzwonila aby nas zarejestrowac i sie dowiedziala ze on jest caly tydzien na urlopie.
Tak ide do innego ale nie do swojego .

Dziewczyny z tego wzgledu ze mam ciaze zagrozona i czeste plamienia
i szpital juz zaliczylam 2 razy to ja czesto mam usg robione ,
pewnie zadna nie miala tak duzo razy robione to usg jak ja i dzis ide na usg z wlasnego zyczenia bo ostatnio starsznie zle sie czula i boje sie ze to zaszkodzilo dziecku juz przez to spac nie moge .
Ja czytalam ze nawet czeste usg nie szkodzi dziecku choc czasem opinie sa podzielone a co wy o tym myslicie.
Ale jak ja sie tak marwie to chyba lepiej isc i sie uspokoic niz sie zamiatwiac ????????????/

reklama
Czarna linki oba działają.

Dorotka rozumiem Twój strach. Ja równeiz słyszałam, że usg nie szkodzi...tylko nie daj sie zwariować.

Do góry