reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcia tylko pozwol im sciagac, bac czlowiekiem!!!!!

Dorotko tylko wpadaj codziennie a nie raz na ruski rok.....;-)

Medio jak sie czuje Krzysiu????? Ma jeszcze goraczke?????

dobrywieczór !!! :-D:laugh2::-D
a to sie towarzystwo nawet rozpisało :tak:
Medio, zdrówka dla synka, a kto wie czy to nie z emocji, po piesku,
Dorotka, z tego co piszesz masz wspaniałego męża i synka, :tak: a my zapraszamy na ploty :-)
Ewcia, czyli jutro luzik, przyjemnego dnia życzę,:tak: a ja chyba już sie zdecydowałam na motorek, ale tak na 99% :-)

a ja siedzę sama, mąż pojechał na piłkę i będzie w okolicy 22.30 :tak: a w telewizji jest taka nuda,że poprostu tragedia :tak: dobrze że jest BB

spokojnego wieczorku i przyjemnej nocki :tak::-):laugh2:

hej dziewczynki..ale nudy faktycznie w TV, M jak miłość zaczyna być nudne jak flaki(moj ulubiony serial),,filmow ciekawych nie ma..ale z racji mojego wyuczonego zawodu,wisze na Jedynce i Fryderykach. Miłego wieczorka dla Was

ps.faktycznie nazwa wątku zaczyna odbiegać od tresci,hihi

witam wtorkowo !!! :tak:

ale pogoda, gdzie ta wiosnaaaaaaa ?!?!?! u nas wczorj nawet tak jakby śnieg z deszczem padał, poprostu depresja wiosenna :szok:

Kasia, głosik oddałam, a na Fryderyki też troszkę patrzyłam, ale .................... :tak:

miłego dnia :tak::-):tak:

dobrywieczór !!! :-D:laugh2::-D
a to sie towarzystwo nawet rozpisało :tak:
Medio, zdrówka dla synka, a kto wie czy to nie z emocji, po piesku,

a ja siedzę sama, mąż pojechał na piłkę i będzie w okolicy 22.30 :tak: a w telewizji jest taka nuda,że poprostu tragedia :tak: dobrze że jest BB

spokojnego wieczorku i przyjemnej nocki :tak::-):laugh2:
Jarzebinko dzieki, a co Twoj maz gra w noge, kosza, reczna, siatke czy jako kibic?:happy:
Moj jest fanem pilki noznej, kiedys gral, ale tak towarzysko.

hej wam
ja po testach,dzieci grzeczne,ani mru mru taka cisza,ze myslalam ze zasne.hii
maz pojechal o 2 w nocy,,
a slyszalyscie o szczecinie,zasypało na maksa,dzieci do szkoly nie poszly,nie am pradu,,tzn ranjo tak bylo,moj maz przejezdzal to wie,,szokk

reklama
Do góry