reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka ma racje,wiało dziś u nas i chłodno dość. A mojej mamie zachciało sie spacerów nad morzem, przemarzłam na kość..no ale juz za dwa dni wyjezdza..to troche przyjemnosci jej sie należy..a ja sie poświece. Dobrej nocki

reklama
a u nas pogoda wczoraj była śliczna, pojechaliśmy na spacerek do Ogrodu Dendrologicznego, było ciepełko i przyjemnie :tak::-D:laugh2:

Dorotko, tulę mocno, a czas jest Twoim sprzymierzeńcem :tak:

a za to dzisiaj leje od rana, ja już byłam z małym u kardiologa ( taka co roczna kontrola), a od jutra mały już do żłoba, ostatni dzien wolnego :tak::-D:tak:

miłego dnia :rofl2:

Hej laseczki

U nas dziś świeci słoneczko, ale dość zimno.

Jarzębinko więc korzystajcie z wolnego dnia.....;-)

Kasiu czasami warto się poświęcić.....;-) mama pojedzie zadowolona a ty będziesz szczęśliwa że jej sprawiłaś przyjemność.

Dorotko jak się dziś czujesz?????

Stokrotko kiedy dokładnie testujesz?????

My dziś siedzimy w domu, mieliśmy jechać na trening ale Oskar ma katar wiec dziś sobie darujemy.

Witajcie. Przepraszam, że ostatnio nie pisałam, ale czytałam was na bieżąco.
Jakoś życie toczy sie dalej. Raz się trzymam raz nie. Dawidek jest dla mnie nieopisanie pomocny w walce z bólem. Staram sie jak mogę przy nim nie płakać. Zaczęłam ćwiczyc, mąż organizował wycieczki, spotkania ze znajomymi żeby odwrócić moje myśli w innym kierunku. Pomagało.
Pozdrawiam was i życzę owocnych staranek :tak:

Dorotko ale ty do nas wpadaj, tak chociaż na ploteczki....;-) Chyba niedługo zmienimy nazwe wątku....;-) bo ostatnio piszemy zupełnie nie na temat.....;-)

hejjjjjjjaa

myw doma z synem,a maz auto pojechal robic,i dogadac sie na wyjazd,,bo jedzie wnocy poa uto nowe dla nas,,,dwa dni go nie bedziee,,no ale luzik,,dam radee

buziaki pa
ja jutro tetsy mam i nie pracuje,,ale juz przed 8 mus w pracy by,c a ja an 10 mialabymm,,nie wyspie sie,,ale dzien potem wolny,a nie do 15 jak zawszee:-p

hejjjjjjjaa

myw doma z synem,a maz auto pojechal robic,i dogadac sie na wyjazd,,bo jedzie wnocy poa uto nowe dla nas,,,dwa dni go nie bedziee,,no ale luzik,,dam radee

buziaki pa
ja jutro tetsy mam i nie pracuje,,ale juz przed 8 mus w pracy by,c a ja an 10 mialabymm,,nie wyspie sie,,ale dzien potem wolny,a nie do 15 jak zawszee:-p
Powodzenia na testach:tak::-):tak::happy:.

reklama
Medio przykro mi z powodu pieska. I dużo zdrówka dla synka
Beatko ploteczki to ja bardzo lubię, więc będę tu zagladać

Do góry