sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Karina u mnie cudowna pogoda:-) Kapik teraz usnął więc mam czas na kawke jakąś godzinke a potem sie ubieramy i jedziemy do mojej mamy na wieś:-) wózek juz spokowałam do samochodu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.Wow...6 cm nieżle ja nawet tyle nie miałam po 15 godzinach na porodówce;-)Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc

DZIEN DOBEREK:-)
Ja druga. Czu u Was tez tak mocno pada?????Cholercia a dzisiaj mam i wizyte u lekarza z uczeuleniem malego i szczeepienie i usg bioderek:-(
Women jakma 6cm to teraz powinno szybko poleciec![]()
hej
:--(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadła ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.
U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu

Laski czy któraś z was wkleja zdjęcia z ImagaShack??
bo mi wychodza takie małe jak chce wkleić. mimo, że zmieniam rozdzielczość to cały czas to samo
jesli któras ma inny program to napiszcie bo ten mi coś szwankuje![]()
Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc
hej
:--(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadła ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.
U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu

:-)

...uwielbiam spacery
zeby juz bylo ciepelko, wtedy spacerowa, dzidzia i ja.... i moge lazic i lazic:-):-):-)