reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata ja dopiero teraz zauwazylam ze jest cos takiego jak lista grudniowych mamus. Ale mnie tam nie ma:-:)-:)-:)-(
Wiec bardzo prosze o dopisanie mnie:)

Sylwia/Gdansk, Bradford UK/26lat

Ataata to ja jestem tak samo staroświecka jak Ty, bo te wózki trójkołowe w ogóle mi nie leżą a do tego słyszałam że są wywrotne...a poza tym ten pierwszy jest bardzo fajny i nie wiem czy sama takiego młodemu nie sprawię...tylko żeby był z odcieniem zieleni:rofl2: bo ja chora na tym punkcie jestem....wszystko mam zielone, pistacjowe, seledynowe....:-D:-D:-D:-D Wariatka jestem ale cóż:crazy:

Stefanka to Ty cwaniara jesteś robiąc trzy rzeczy naraz...komputer, tv i jeszcze dziecko usypia!!!!:szok::szok::szok::szok:

Sylwia mój też coś nie chciał jeść ale zasnął na razie więc jeśli się nie obudzi to dokarmię go na śpiąco....:sorry2:...a te palce w buzi....normalnie szlag mnie trafia...potrafi cztery palce do buzi wepchać aż go podnosi....:angry::angry::angry:

Weroniczka współczuję tych humorów...miejmy nadzieję że jutro już będzie miał Tadziu lepszy dzień.....:-):-):-)

No to i ja zmykam bo "Na wspólnej" się zaczyna....:-D:-D

Weroniczka pocieszę Cię, że mój Oliś też dzisiaj jakiś marudny się zrobił, aż mnie nie powiem co strzela... Fakt, że Ty masz dwójkę dzieci, ale facet cały dzień w domu jest chyba jeszcze gorszy... A jeszcze Tomek ma trzy dni wolnego... Później weekend, więc kolejne dwa dni... Oszaleję chyba...

hmm Monia powiadasz "Na Wspólnej", to ja też lecę ;P

jezuu aleście naskrobały...

u mnie na szcescie nie ma problemu komputerowego, d amian ma swoj u siebie w pokoju, w duzym pokoju mamy kompa z ktorego ja korzystam a valdi ma laptopa.
na szczescie nie mam problemu z grami bo jakos chyba nie kręci go to.. przynajmniej w domu bo wiem ze jak jest na statku to sobie pogrywa:-)
w domu nie przesiaduje na kompie...tylko jak ja wlączam bb albo cos tam to wtedy on odpala laptopa i ostatnio na tapecie byly felgi do samochodu i potrafil przez tydzien non stop je ogladac echhh mam nadzieje ze teraz jak wróci to je kupi i bedzie spokój...

grzechotka a moze wlasnie dostalas miesiaczke???

u nas tez marudny dzien..dobrze ze jest u mnie mama wiec troche mnie odciąża bo maly darl sie dzis bez powodu i myslalam ze zwariuje ...oczywiscie jak paweł sie darł to damian cos ode mnie chcial ...

echh

agata co do wózkow to ten dru gi mi sie bardziej podoba, firma jest oki, ja mam teraz wozek baby design i tez juz przerobilam na spacerówke.. ale jest tak cholernie wielka ze szok .jak mam go zapakowac do auta to szlag mnie trafia tak ze jak tylko valdi wróci kupujemy spacerówke i tez zastanawiam sie nad tym ktory pokazałas.tez nie lubie tych malych kółek wiec skłaniam sie do tych wiekszych obrotowych z przodu.

Stefanko droga tu sie czlowiek poci pisze oczekuje jakies odpowiedzi ale skad, tylko na niektore grudniowki moglam liczyc dopiero jak zrobilam awanturke ;-);-) to kilka jeszcze mi odpisalo ale oczywiscie oprocz Stefanki i Ataaty :crazy::crazy:.

Tylko Weroniczke rozgrzeszam bo Tadzik ma gorsze dni.

A ja "na wspolnej", forum i lampke winka bo w nocy karmie butla ;-):-)
A chlopaki juz spia.sama dzis ich kladlam bo maz na jakims durnym zebraniu w pracy.
Tosiek dzis tez bardzo marudny wieczore, biedny tak plakal ,ze caly sie zaslinil i zasmarkal:-(Zapomnialam juz jak to jest jak dziecko tak strasznie szlocha i nie mozna mu pomoc:no:

reklama
Viki ja tez piwko bezalkoholowe pije i maly nie ma po nim problemu ;-)a wieczorami zdarza mi sie tez pol normalnego piwka lyknac:zawstydzona/y:

Do góry