Rachelita
Fanka BB :)
Tylko odbijanie ale za to od rana do wieczoraDziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko odbijanie ale za to od rana do wieczoraDziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
Ja następną tez 26.01 więc teraz czekam z WamiPoczekamy razem , ja mam wizytę dopiero 26.01 bo tez się pośpieszyłam![]()
Tak!Dziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
Ja odczuwam, zawsze pms przed okresem tak działał, przychodził okres i wszystko schodzilo, a teraz czuję się cały czas napuchnięta i niektóre spodnie jeansowe lub skórzane sprawiają dyskomfortDziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkęJak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają
Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
Ja mam, w torebce nosze reklamówki i pod łóżkiem trzymam małą miseczkę w razie czegoDziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
Cudowne wieści gratuluję.A tu moja fasolka z poniedziałku. Z USG to był 6 tydzień, aplikacja wtedy wskazywała 6t5d.
Serduszko biło jak szalone.![]()