Paulina_N
Fanka BB :)
gratuluje !Ja jestem dzisiaj po połówkowym. Lekarz potwierdził już na 100% dziewczynkaco najważniejsze zdrowa wszystkie narządy, rysy twarzy- tak jak powinno być.
niecałe 300g i 17.20 cm. Jestem przeszczęśliwa
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratuluje !Ja jestem dzisiaj po połówkowym. Lekarz potwierdził już na 100% dziewczynkaco najważniejsze zdrowa wszystkie narządy, rysy twarzy- tak jak powinno być.
niecałe 300g i 17.20 cm. Jestem przeszczęśliwa
![]()
Napisze 01.06/05.06 [emoji846]Możesz mnie dopisać na kolejna wizytę 10.02
I dopisać moja datę porodu tylko nie wiem czy czy według usg czy om? Jeśli usg to 01.06 a OM 05.06 i będzie dziewczynka [emoji3059]
Ja właśnie szukam opinii o różnych wózkach po forach bo tyle jest tych wózków ze nie wiadomo na który się zdecydować. Na razie chyba u mnie wygrywa Anex ale muszę pojechać do sklepu i zobaczyć i wypróbować go na żywo.Laski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?
Ja właśnie anex cybex i junama i podobnie jak Ty chciałabym na żywo zobaczyć i zdecydować. A zaczynacie powoli wyprawkę szykować ? Ja już się nie mogę doczekać kiedy mi potwierdzą płeć i chyba zacznę już powoliJa właśnie szukam opinii o różnych wózkach po forach bo tyle jest tych wózków ze nie wiadomo na który się zdecydować. Na razie chyba u mnie wygrywa Anex ale muszę pojechać do sklepu i zobaczyć i wypróbować go na żywo.
No u nas tak było przed remontem kadra super ale warunki na porodówce pamiętały jeszcze lata 70Super. Ja będę rodziła w szpitalu gdzie są trzy łóżka przedzielone ściankamiz tym że opieka jest bardzo dobra. Sala porodowa niezbyt przyjemna... Kafelki zielone jak w PRL-u ale cóż poradzić
ważne że personel kompetentny
przy poprzednim porodzie czułam się mega bezpiecznie. Sale poporodowe w super stanie bo po remoncie.
Może to być cellulit wodny nie tłuszczowy,w ciazy częściej ciało nabiera wody.Dziewczyny mam pytanie,co uważacie na temat delikatnego masażu nóg bańką chińską w tym czasie? 20 tydzień.Od początku ciąży przytyłam 10 kg i jestem podłamana.Powiększył mi się cellulit i powstały w tym miejscu rozstępy mam tendencje do tycia w tym obszarze.Tylko nie wiem czy to do końca bezpieczne bo różne rzeczy czytałam A chciałabym poznać waszą opinię na ten temat.
Nawet mam wybrany wstępnie... Chyba, że się jeszcze coś zmieniLaski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?
My już kupiliśmy, czeka na strychu [emoji16]Laski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?