reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana jak Ty dużo wiesz. Dziękuję, będę myśleć pozytywnie :*
U nas tez czynnik męski. Kiepsko bardzo było i fragmentacja i ilość. Mam trójkę dzieci dzięki IVF. Wszystkie były zarodkami 8B czyli klasy II i w 5 dobie było to 5AA, 4AA, 4AA.
U nas zawsze 8B w 3 dobie a potem, albo blastocysta albo obumarcie.
Jeszcze będą bliźniaki :-)

reklama
A ja dla zmiany tematu i zmiany umysłu mojego strachu ..własne wykorzystano moja słabość i zgodziłam się na takie cudo..od jutra mamy nowego członka rodziny..jutro będzie ważny dzień..trzymajcie kciuki za betę ..Ps czy ja mogłam się nie zgodzić..? No powiedzcie same ♥️
Ja tak czytam i myslalam, ze test zrobiłaś 👩‍🔧A Ty mi tu o piesku piszesz 🤣🤣🤣

U nas tez czynnik męski. Kiepsko bardzo było i fragmentacja i ilość. Mam trójkę dzieci dzięki IVF. Wszystkie były zarodkami 8B czyli klasy II i w 5 dobie było to 5AA, 4AA, 4AA.
U nas zawsze 8B w 3 dobie a potem, albo blastocysta albo obumarcie.
Jeszcze będą bliźniaki :-)
Jeszcze raz Ci dziękuję. Ja ogólnie nie jestem beksą, ale dzisiaj targają mnie mocne uczucia. Zaraz po wyjściu z transferu sie poryczałam.
Będę myśleć pozytywnie, zdrowa dieta i odpoczynek, a od 4 doby spacery! :) masz jeszcze jakieś rady?

Cześć Dziewczyny, Jestem już po transferze, ale ogólnie mam kiepski nastrój. Z 9 komórek 8 było dojrzałych, wzięli 6 do zapłodnienia, zapłodniły się 4. Niestety tylko 3 dotrwały do dziś (3 dnia). Miałam transfer dwóch 3-dniowych zarodków. Najsłabszy będzie czekał do 5 dobry i jeśli dobrze się rozwinie to będzie zamrożony. Jakość taka se - dr powiedział, że dobre, ale moim zdaniem średniawka (10-12bl klasa I-II).
Czy któraś z Was miała transfer w 3 dobie? Jaka klasa zarodków?
Mam podły nastrój, a przecież nie powinnam się denerwować...
Ja mialam 2 razy transfer w 3 dobie.

Kochana, a jak to było u Ciebie? W której dobie miałaś transfer?
Powiem Ci tak.Pierwsza stymulacja-4 jajeczka,2 podane,1 sie nie zapplodnilo,1 nie doczekalo do 5 doby.Transfer nieudany.2 stymulacja 5 jajeczek,2 podane,1 sie nie zaplodnilo,1 nie dotrwal do 5 doby,1 z 5 doby jest na zimowisku.Transfer udany mam coreczke.Oba transery byly w 3 dobie.Takze trzydniowce tez daja rade-moj wlasnie mnie kopie bo spac nie chce😁

A ja dla zmiany tematu i zmiany umysłu mojego strachu ..własne wykorzystano moja słabość i zgodziłam się na takie cudo..od jutra mamy nowego członka rodziny..jutro będzie ważny dzień..trzymajcie kciuki za betę ..Ps czy ja mogłam się nie zgodzić..? No powiedzcie same [emoji3531]
[emoji3059][emoji2956] piękny ! Niech pomoże Ci odstresować się !

reklama
Do góry