eij
Fanka BB :)
To ja was przebije. Po drodze z kliniki do domu zaliczyłam McDonalds i były nugetsy, frytki i sos musztardowy. I fanta. Aż mi wstyd ☺

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja was przebije. Po drodze z kliniki do domu zaliczyłam McDonalds i były nugetsy, frytki i sos musztardowy. I fanta. Aż mi wstyd ☺
Daj spokójnajważniejsze mieć dobre nawyki, a my tyle przechodzimy i mamy tyle wyrzeczeń, że ten jeden mac na pewno nie zaszkodzi
no ale oczywiście najlepiej gotować w domu. U mnie dzis kurczak z pesto w miodzie
![]()
Trochę żartowałam z tym wstydem. U nas fast foody kupowane to nie wiem czy są raz w miesiącu w jadłospisie. Najczęściej zakup takiego jedzenia z czegoś wynika typu przymusowy wyjazd, pół dnia w kolejce u lekarza albo urodziny dzieci. Na codzień gotuje także spokojnie. Chodziło mi tylko ze po transferze zaraz do McDonald poleciałam. Ale w sumie to jedyna restauracja po drodze do domu, gdzie nie muszę wysiadać. A chciałam jak najdłużej wytrzymać bez wizyty w toalecie.Ja tak nie szalałam, kebaba zapiłam zieloną herbatą ice tea
![]()
Trochę żartowałam z tym wstydem. U nas fast foody kupowane to nie wiem czy są raz w miesiącu w jadłospisie. Najczęściej zakup takiego jedzenia z czegoś wynika typu przymusowy wyjazd, pół dnia w kolejce u lekarza albo urodziny dzieci. Na codzień gotuje także spokojnie. Chodziło mi tylko ze po transferze zaraz do McDonald poleciałam. Ale w sumie to jedyna restauracja po drodze do domu, gdzie nie muszę wysiadać. A chciałam jak najdłużej wytrzymać bez wizyty w toalecie.
Mmm dla kebaba tez bym zostala!!!Mi napewno pomógł kebab po transferze. Dzieciaki od razu wiedziały że głodne chodzić nie będą to szybko się zagnieździły![]()
kciuki!!!Czekam na wyniki bety![]()
Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i trzymanie kciuków..nie wiem jak się liczy tygodnie ciąży po in vitro ale beta 83![]()
Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i trzymanie kciuków..nie wiem jak się liczy tygodnie ciąży po in vitro ale beta 83![]()
A który masz dpt?Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i trzymanie kciuków..nie wiem jak się liczy tygodnie ciąży po in vitro ale beta 83![]()
8 dzień po transferzeA który masz dpt?