Estuś
Moderator
ja wczoraj wieczorem miałam ochotę na placki ziemniaczane i jak już zaczęłam je smażyć to ochota mi przeszłaMnie nie zainspirowałoale smaka mam chyba na placki ziemniaczane ze śmietaną, ale nie mam ziemniaków
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wczoraj wieczorem miałam ochotę na placki ziemniaczane i jak już zaczęłam je smażyć to ochota mi przeszłaMnie nie zainspirowałoale smaka mam chyba na placki ziemniaczane ze śmietaną, ale nie mam ziemniaków
![]()
ja wczoraj wieczorem miałam ochotę na placki ziemniaczane i jak już zaczęłam je smażyć to ochota mi przeszła![]()
Chce mi się spaćHej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty![]()
Najgorzej jest przy myciu zębów jak płukam gardło… wmusiam jedna kanapkę przed praca ale tak muliło i do tej pory czuje… zauważyłam, ze po godzinie 12 przechodzi. To już niedługoHej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty![]()
Ja dzisiaj pieczarkową i do tego filet z kurczaka na parze z brokułami i cukinią…. MniamA mnie dopadło gardlo i katar, syn kaszle jak szalony, siedzimy razem w domu. Poszłabym spać najchętniej
Robię zupę ogórkową dzisiaj![]()
Dziewczyny ja nawet wczoraj po usg męża nie przytuliłam (tydzień temu równo się rozchorował, a w sobote pozytyw). Wołał do mnie przez ścianę rano, że z tych emocji nie spał całą nocDoskonale Cię rozumiem bo od czwartku siedzę w mieszkaniu i z nikim się nie widywałam przez moje przeziębienie i też mi się tęskni żeby się z kimś zobaczyć.