reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
Ah warto było walczyć. Wspaniała rodzina💞

reklama
Za dwa dni bede tu 7 urodziny obchodzic.Troche mi to czasu zajelo,ale wiesz jak to jest...zanim czlowiek sie ogarnie i zauwazy ze cos nie styka,to wierzy glupi we wszystko co lekarz mowi.Dla mnie to byl proces,od naiwnej wiary w cuda,po studiowanie lekow,struktury endometrium,immunologii i wszystkiego co jest zawarte w segregatorze,ktory mi mi nie pozwoli zapomniec ile zrobilam,zeby miec dzieci.No ale ...są ,cale ,zdrowe i kochane przez nas nad zycie.Nie ma co wracac do tego co zaczelam 21.01.2015 a zakonczylam 30.08.2021.w sumie to byl fajny czas,poznalam mnostwo fantastycznych ludzi,powstaly przyjaznie z koncem swiata,dowiedzialam sie wiele o sobie i tym ze mam tylek z ołowiu i nic mnie nie zatrzymalo.To sa te dobre strony,zlyxh nie musze pamietac😉
ja w marcu 6te urodziny tutaj 😁 Moja droga zupelnie inna niz Twoja, ale sentyment do forum ten sam 😆
Dzieci przeslodkie ❤️❤️

Nie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
Jesteście cudownym dowodem na to, że warto walczyć <3 <3

Dzielna mama walczącą o swój cel ❤️a dzieci słodkie ❤️

To i ja mam podobnie 🤦🏻‍♀️ biorę cyclogest na początku 2 tab dopochwowo bo badaniu progesteronu zaczęłam brać 3 tab cyclogestu i dołożyła mi jeszcze 2 tab luteiny pod język i niestety nic to nie dało nawet wynik był mniejszy . Teraz mam brać 2 tab dopochwowo i ten prolutex , którego bardzo się boję bo nigdy sama nie robiłam sobie zastrzyku a w tym przypadku zalecali mi wbijać się w udo do mięśniowo bo podobno lepiej się wchłania 🙂

To i ja mam podobnie 🤦🏻‍♀️ biorę cyclogest na początku 2 tab dopochwowo bo badaniu progesteronu zaczęłam brać 3 tab cyclogestu i dołożyła mi jeszcze 2 tab luteiny pod język i niestety nic to nie dało nawet wynik był mniejszy . Teraz mam brać 2 tab dopochwowo i ten prolutex , którego bardzo się boję bo nigdy sama nie robiłam sobie zastrzyku a w tym przypadku zalecali mi wbijać się w udo do mięśniowo bo podobno lepiej się wchłania 🙂
Ja miałan w brzuch. Nie bój się. Fakt upierdliwe to było ale można ogarnąć. Ja jestem tego przykładem bo ja z natury jestem ze wszystkim na NIE i wszystko mnie przeraża i dołuje a tu ogarniam temat :)
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex. Jeśli chcesz chętnie odsprzedam za niewielkie pieniądze bo szkoda żeby się zmarnowal. Ma termin do października, ja używałam go w tamtym roku. Był dobrze przechowywany

Śliczne dzieciaczki !!! Zazdroszczę 😍

Ja miałan w brzuch. Nie bój się. Fakt upierdliwe to było ale można ogarnąć. Ja jestem tego przykładem bo ja z natury jestem ze wszystkim na NIE i wszystko mnie przeraża i dołuje a tu ogarniam temat :)
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex
A przepraszam ze zapytam, jeżeli nie zrozumiem 🙂 a udało się zajść czy jeszcze się staracie? Naturalną metodą?

Za dwa dni bede tu 7 urodziny obchodzic.Troche mi to czasu zajelo,ale wiesz jak to jest...zanim czlowiek sie ogarnie i zauwazy ze cos nie styka,to wierzy glupi we wszystko co lekarz mowi.Dla mnie to byl proces,od naiwnej wiary w cuda,po studiowanie lekow,struktury endometrium,immunologii i wszystkiego co jest zawarte w segregatorze,ktory mi mi nie pozwoli zapomniec ile zrobilam,zeby miec dzieci.No ale ...są ,cale ,zdrowe i kochane przez nas nad zycie.Nie ma co wracac do tego co zaczelam 21.01.2015 a zakonczylam 30.08.2021.w sumie to byl fajny czas,poznalam mnostwo fantastycznych ludzi,powstaly przyjaznie z koncem swiata,dowiedzialam sie wiele o sobie i tym ze mam tylek z ołowiu i nic mnie nie zatrzymalo.To sa te dobre strony,zlyxh nie musze pamietac😉
Piękne podsumowanie 😍 to prawda nie ma co pamiętać tych złych ❤️ tylek masz twardy ale za to serducho pełne miłości i to widać jak na dłoni 😘

reklama
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex
Ja jakbym mogła wybierać drogę podania progesteronu to tylko w zastrzykach. Bożee te tab dopochwowe to jakaś porażka- paskudne, wypływa, drazni, podjęzykowej brałam po 4 trzy razy dziennie, gorycz, kreda nie wiem sama czym to smakowało blehhh
A zastrzyk sama wspaniałość :) pyk i po sprawie
Z tym, że niestety na cyklu sztucznym ja miałam pełen zestaw dwa razy dziennie prolutex, 12tab podjezykowych, 6 lutinusow dopochwowo... Gorąco nie polecam :p

Do góry