Ah warto było walczyć. Wspaniała rodzinaNie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ja w marcu 6te urodziny tutajZa dwa dni bede tu 7 urodziny obchodzic.Troche mi to czasu zajelo,ale wiesz jak to jest...zanim czlowiek sie ogarnie i zauwazy ze cos nie styka,to wierzy glupi we wszystko co lekarz mowi.Dla mnie to byl proces,od naiwnej wiary w cuda,po studiowanie lekow,struktury endometrium,immunologii i wszystkiego co jest zawarte w segregatorze,ktory mi mi nie pozwoli zapomniec ile zrobilam,zeby miec dzieci.No ale ...są ,cale ,zdrowe i kochane przez nas nad zycie.Nie ma co wracac do tego co zaczelam 21.01.2015 a zakonczylam 30.08.2021.w sumie to byl fajny czas,poznalam mnostwo fantastycznych ludzi,powstaly przyjaznie z koncem swiata,dowiedzialam sie wiele o sobie i tym ze mam tylek z ołowiu i nic mnie nie zatrzymalo.To sa te dobre strony,zlyxh nie musze pamietac![]()
Dzieci przeslodkie
Tykaweronika
Oj tak czytałam ulotkęJa tego bardzo duzo bralam,podnosi bardzo ładnie prg,czesto miejsce po zastrzyku swedzi ,ale sa gorsze opcje.![]()
Jesteście cudownym dowodem na to, że warto walczyć <3 <3Nie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
Dzielna mama walczącą o swój celNie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
To i ja mam podobniebiorę cyclogest na początku 2 tab dopochwowo bo badaniu progesteronu zaczęłam brać 3 tab cyclogestu i dołożyła mi jeszcze 2 tab luteiny pod język i niestety nic to nie dało nawet wynik był mniejszy . Teraz mam brać 2 tab dopochwowo i ten prolutex , którego bardzo się boję bo nigdy sama nie robiłam sobie zastrzyku a w tym przypadku zalecali mi wbijać się w udo do mięśniowo bo podobno lepiej się wchłania
![]()
Ja miałan w brzuch. Nie bój się. Fakt upierdliwe to było ale można ogarnąć. Ja jestem tego przykładem bo ja z natury jestem ze wszystkim na NIE i wszystko mnie przeraża i dołuje a tu ogarniam tematTo i ja mam podobniebiorę cyclogest na początku 2 tab dopochwowo bo badaniu progesteronu zaczęłam brać 3 tab cyclogestu i dołożyła mi jeszcze 2 tab luteiny pod język i niestety nic to nie dało nawet wynik był mniejszy . Teraz mam brać 2 tab dopochwowo i ten prolutex , którego bardzo się boję bo nigdy sama nie robiłam sobie zastrzyku a w tym przypadku zalecali mi wbijać się w udo do mięśniowo bo podobno lepiej się wchłania
![]()
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex. Jeśli chcesz chętnie odsprzedam za niewielkie pieniądze bo szkoda żeby się zmarnowal. Ma termin do października, ja używałam go w tamtym roku. Był dobrze przechowywany
Śliczne dzieciaczki !!! ZazdroszczęNie,niestety tyle bylo ...nie wiem czy nie wiecej...3 pelne stymulacje,potem jedna stymulacja z dawczynia KD ( tez pomylka) potem dopiero wlasciwy lekarz i klinika i wszystko sie odmienilo...na dobre.To moja banda na zdjeciu.Moze nie powinna wrzucac tu ich zdjec,ale zawsze byly kopem dla wielu z was,mam nadzieje ,ze to tez bedzie.Ze warto bylo walczyc.
Tykaweronika
A przepraszam ze zapytam, jeżeli nie zrozumiemJa miałan w brzuch. Nie bój się. Fakt upierdliwe to było ale można ogarnąć. Ja jestem tego przykładem bo ja z natury jestem ze wszystkim na NIE i wszystko mnie przeraża i dołuje a tu ogarniam temat
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex
Justi92
Piękne podsumowanieZa dwa dni bede tu 7 urodziny obchodzic.Troche mi to czasu zajelo,ale wiesz jak to jest...zanim czlowiek sie ogarnie i zauwazy ze cos nie styka,to wierzy glupi we wszystko co lekarz mowi.Dla mnie to byl proces,od naiwnej wiary w cuda,po studiowanie lekow,struktury endometrium,immunologii i wszystkiego co jest zawarte w segregatorze,ktory mi mi nie pozwoli zapomniec ile zrobilam,zeby miec dzieci.No ale ...są ,cale ,zdrowe i kochane przez nas nad zycie.Nie ma co wracac do tego co zaczelam 21.01.2015 a zakonczylam 30.08.2021.w sumie to byl fajny czas,poznalam mnostwo fantastycznych ludzi,powstaly przyjaznie z koncem swiata,dowiedzialam sie wiele o sobie i tym ze mam tylek z ołowiu i nic mnie nie zatrzymalo.To sa te dobre strony,zlyxh nie musze pamietac![]()
reklama
Ja jakbym mogła wybierać drogę podania progesteronu to tylko w zastrzykach. Bożee te tab dopochwowe to jakaś porażka- paskudne, wypływa, drazni, podjęzykowej brałam po 4 trzy razy dziennie, gorycz, kreda nie wiem sama czym to smakowało blehhhJa miałan w brzuch. Nie bój się. Fakt upierdliwe to było ale można ogarnąć. Ja jestem tego przykładem bo ja z natury jestem ze wszystkim na NIE i wszystko mnie przeraża i dołuje a tu ogarniam temat
Ja brałam 2x duphaston,3x2 TAB luteiny i 3x2 dopochwowo i nic nie dawało wiec dolozyl właśnie prolutex
A zastrzyk sama wspaniałość
Z tym, że niestety na cyklu sztucznym ja miałam pełen zestaw dwa razy dziennie prolutex, 12tab podjezykowych, 6 lutinusow dopochwowo... Gorąco nie polecam
Podziel się: