Chyba nie zrozumiałaś.Acha...
Nie wiem, w którym miejscu w ogóle coś takiego pisze jak nawet nie poruszamy o was tematu. Nie czuj się więc proszę wyjątkowaZ drugiej strony skoro masz swoją prywatną grupę to co cię interesują inne
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba nie zrozumiałaś.Acha...
Nie wiem, w którym miejscu w ogóle coś takiego pisze jak nawet nie poruszamy o was tematu. Nie czuj się więc proszę wyjątkowaZ drugiej strony skoro masz swoją prywatną grupę to co cię interesują inne
![]()
Zapytałam tylko czy progestwron w ng czy nmol a wy tworzycie sztuczne problemy...bez jajProszę, nie psuj nam atmosfery.
Jest miło, radzimy sobie.
Nie potrzeba nam afer.
Macie swoje miejsce, my swoje.
Dlaczego to Ci tak przeszkadza[emoji849]
To mi wytłumacz bo nie rozumiemChyba nie zrozumiałaś.
Zapytałam tylko czy progestwron w ng czy nmol a wy tworzycie sztuczne problemy...bez jaj [emoji85]
Zadałam tylko 1 pytanie. To wasza strona zaczeła jakieś dziecinne zaczepki...Proszę, nie psuj nam atmosfery.
Jest miło, radzimy sobie.
Nie potrzeba nam afer.
Macie swoje miejsce, my swoje.
Dlaczego to Ci tak przeszkadza[emoji849]
Zadałam tylko 1 pytanie. To wasza strona zaczeła jakieś dziecinne zaczepki...
Mogłabym zacytować ale mi się nie chce. Wiele razy miałam możliwość wtrącić u Was swoje 3 grosze ale tego nie zrobiłam i nie zrobię bo to Wy postanowiłyście utworzyć swoje miejsce na forum twierdząc ze nasze towarzystwo Wam nie odpowiada. Niech tak zostanie.To mi wytłumacz bo nie rozumiem
Nikt nawet słowem o was nie wspomina...
Jakie aferkiTo je skończ.
My znamy swoje miejsce.
Owszem wiele nowych dziewczyn Cię nie pamięta, ale stare znają Twoje aferki.
Żyj i daj żyć innym.
Proszę kolejny raz.
Jest nam tu dobrze i spokojnie tak jak jest.
Wam też jest dobrze.
Zostawmy to tak![]()
Jest różnica wtrącenia 3 groszy w kwestii robienia problemów a pomocy.Mogłabym zacytować ale mi się nie chce. Wiele razy miałam możliwość wtrącić u Was swoje 3 grosze ale tego nie zrobiłam i nie zrobię bo to Wy postanowiłyście utworzyć swoje miejsce na forum twierdząc ze nasze towarzystwo Wam nie odpowiada. Niech tak zostanie.