Cześć dziewczyny. Ogólnie spóźnia mi się okres 4 dzień i mam ból podbrzusza tak jak podczas okresu . Jest mi nie dobrze mam nabrzmiałe piersi, jestem zmęczona. Ostatnią miesiaczke miałam 20.12.2021r .Chciałam zrobić test ciążowy ale nie wiem czy to nie za szybko . Jak sprawdzam w kalendarzyku to wychodzi ze 5 tydzień. Możecie miałyście podobne sytuację? Mam nadzieję że ktoś znajdzie się kto pomoże. Miłego wieczoru
reklama
G
guest-1682593213
Gość
Czesc.Ja miałam podobne objawy,spóźnił mi się okres 2 dni a że staraliśmy się o dziecko myslalam ze znów nic, nie czekalam tylko poszlam i kupilam test ten bardziej czuły i wyszły 2 kreski.Ja bym nie czekała tylko poszła kupic test.Zawsze możesz zrobić jeszcze badanie bety.Milego wieczoru 

Kochana, robiłaś rano czy wieczorem test . Chłopak mi kupił bo tak się martwi o mnie . I nie wiem czy zrobić jeszcze dziś czy z porannego moczu ?Czesc.Ja miałam podobne objawy,spóźnił mi się okres 2 dni a że staraliśmy się o dziecko myslalam ze znów nic, nie czekalam tylko poszlam i kupilam test ten bardziej czuły i wyszły 2 kreski.Ja bym nie czekała tylko poszła kupic test.Zawsze możesz zrobić jeszcze badanie bety.Milego wieczoru![]()
Nelka85
Fanka BB :)
Lepiej ranoKochana, robiłaś rano czy wieczorem test . Chłopak mi kupił bo tak się martwi o mnie . I nie wiem czy zrobić jeszcze dziś czy z porannego moczu ?

blanny
Fanka BB :)
Jeśli masz regularne miesiączki, to przy 4 dniach spóźnienia powinien już test wyjść o każdej porze dnia teoretycznie. Ale w sumie to już wieczór, jesli masz tylko jeden test, to szkoda marnować i lepiej rano zróbKochana, robiłaś rano czy wieczorem test . Chłopak mi kupił bo tak się martwi o mnie . I nie wiem czy zrobić jeszcze dziś czy z porannego moczu ?
Dziękuję, ogólnie jak wyjdzie coś to do ginekologa, a jak nie to też czy odpuścić, nie znam się, nigdy nie bylam w takiej sytuacji dlatego pytam .Jeśli masz regularne miesiączki, to przy 4 dniach spóźnienia powinien już test wyjść o każdej porze dnia teoretycznie. Ale w sumie to już wieczór, jesli masz tylko jeden test, to szkoda marnować i lepiej rano zrób![]()
Myślisz że może teraz coś wyjść?Ja bym zrobiła test teraz, a najwyżej można kupić drugi i powtórzyć ranoJeśli wyjdzie pozytywny, to za ok. 2 tygodnie umów się na wizytę. Jeśli negatywny, to możesz poczekać jeszcze ze 3 dni i wtedy też się umówić do ginekologa.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Przy 4 dniach spóźnienia jeśli jest ciąża to test na pewno ją pokaże niezależnie od pory dnia.