Stelle
Fanka BB :)
Ja wstałam dzisiaj przed 9, jak na mnie to skoro świtWstalam dziś wcześnie o 7, zjadłam śniadanie i mnie zmuliło. Właśnie się obudziłam. Też tak macie, że nakrywacie się kocykiem na kanapie I zasypiacie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wstałam dzisiaj przed 9, jak na mnie to skoro świtWstalam dziś wcześnie o 7, zjadłam śniadanie i mnie zmuliło. Właśnie się obudziłam. Też tak macie, że nakrywacie się kocykiem na kanapie I zasypiacie![]()
1,5 rokuMamusie które już mają dzieci w domuduża będzie różnica wieku u dzieci?
19 latMamusie które już mają dzieci w domuduża będzie różnica wieku u dzieci?
4.5 rokuMamusie które już mają dzieci w domuduża będzie różnica wieku u dzieci?
Prawie 4 lataMamusie które już mają dzieci w domuduża będzie różnica wieku u dzieci?
Prawie 6 lat między najmłodszym a córką. 4 lata między najmłodszym a synemMamusie które już mają dzieci w domuduża będzie różnica wieku u dzieci?
Kumpel mnie dopytuje kiedy staramy się o kolejne bo córka teraz 12l. Starsza to prawie jak 3ci rodzicU mnie między najstarszym synem 13 lat , między córką 11,5 roku , między przed ostatnim a teraz ostatnim 2 latkakiedyś myślałam że spora różnica a w tej chwili uważam że te starsze dzieci te maluchy kochają ponad życie
miło się patrzy
Ale maluchy przy starszym rodzeństwie fajnie się chowająKumpel mnie dopytuje kiedy staramy się o kolejne bo córka teraz 12l. Starsza to prawie jak 3ci rodzic![]()