reklama

Justyna - najlepsze zyczenia dla Mateuszka z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!!!!!!!!od Stasia i jego mamy
Wszystkeigo naj naj naj naj naj dla dzisiejszego solenizanta Kubusia!!!!!!!!!!!!!
Harsh - najlepsze zyczonka dla Olafka - z okazji skonczenia 7 miesiecy! Duzo zdrowka, wesolej zabawy i usmiechu!!!!!!!!!!!
I od NAS również duża buźka dla solenizantów:-):-):-)
Carioca dla Stasia wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepszego to już 7 miesięcy a tak nie dawno pamiętam jak Twój mąż przesłał nam zdjęcia z porodówki pamiętam że byłaś bardzo uśmiechnięta i wtedy pomyślałam ja też juz chcę 
 i zazdrościłam Ci że już tulisz małego a to już 7 miesięcy ale troszkę czasu już sie znamy no nie:-):-):-)
 i zazdrościłam Ci że już tulisz małego a to już 7 miesięcy ale troszkę czasu już sie znamy no nie:-):-):-)

H 

Harsharani
Gość
Ja tez późno... ale..
Stasieńku Cariocowy!
Kolejnych radosnych miesięcy!

i dziekuje za zyczenia dla Olafka

Stasieńku Cariocowy!
Kolejnych radosnych miesięcy!

i dziekuje za zyczenia dla Olafka
reklama

Podziel się: